Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 10-5 : «Παμψηφεί» πρωταθλητής και στην Α1 πόλο γυναικών

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής στο πόλο

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη με στον Πειραιά και με 3-0 νίκες πανηγυρίζει τον 14ο τίτλο και 10ο σερί στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει έναν ακόμα τίτλο, τον 301ο στην ιστορία του συλλόγου στα ομαδικά αθλήματα που ήρθε από την ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» νικώντας τη Βουλιαγμένη με 10-5 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και κάνοντας το 3-0 στις νίκες «σφράγισαν» το πρωτάθλημα και παράλληλα το νταμπλ. Ο Ολυμπιακός φθάνει στο 14ο πρωτάθλημα και 10ο συνεχόμενο, διευρύνοντας την κυριαρχία του και στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Ο 3ος τελικός εξελίχθηκε σε μια άνετη επικράτηση για τον Ολυμπιακό, με όπλο την άμυνα και Ιωάννα Σταματοπούλου να είναι εξαιρετική κάτω από την εστίας της, με τη διεθνή τερματοφύλακα να έχει δύο αποκρούσεις σε εκτελέσεις πέναλτι από την Ελληνιάδη.

Ο Ολυμπιακός κρατώντας τη Βουλιαγμένη χωρίς γκολ 12,5 αγωνιστικά λεπτά τελείωσε πολύ γρήγορα τον τελικό και όταν η Ριτζ βρήκε δίχτυα για τη Βουλιαγμένη, το σκορ ήταν ήδη στο 5-1 για τον Ολυμπιακό. Η διαφορά έφθασε μέχρι τα έξι γκολ, με γκολ από τη Σιούτη (9-3) και ολοκληρώθηκε στο τελικό 10-5.


Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-1, 2-2.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Σάντα.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Κουρεμέτη, Ράις 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.


Οι πρωταθλητές

14 (4) Ολυμπιακός

11 (4) Βουλιαγένη

8 (2) Γλυφάδα

3 (3) Εθνικός

* Σε παρένθεση οι τίτλοι στην Α’ Εθνική Κατηγορία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα