Εθνικός: Ενσωματώθηκε η Σαρλίζ Άντριους

Newsroom
Εθνικός: Ενσωματώθηκε η Σαρλίζ Άντριους

bet365

Η Αυστραλή Σαρλίζ Άντριους βρίσκεται στη χώρα μας και ενσωματώθηκε στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (28/9) η νέα μεταγραφή του Εθνικού Πειραιά, Σαρλίζ Άντριους, η οποία ενσωματώνεται πλέον στις «κυανόλευκες» και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Στέφανου Λέανδρου.

Η διεθνής με την εθνική Αυστραλίας γυναικών, παίκτρια αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκεί όπου την υποδέχθηκαν ο προπονητής, Στέφανος Λέανδρος και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Μορφέσης. Η ίδια, παρά το πολύωρο ταξίδι, εμφανίστηκε ευδιάθετη και ανυπομονεί, όπως δήλωσε, να ξεκινήσει αυτή η νέα εμπειρία της στον Εθνικό Πειραιά, το ελληνικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός Πειραιά προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Α1 γυναικών στις 8/10 με αντίπαλο τον ΝΟ Ρεθύμνου στο «Π. Καπαγέρωφ», αλλά και για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 17-20 Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα