Παναθηναϊκός: Διπλή ανανέωση με Κουρούβανη και Αλβέρτη για τους «πράσινους»

Newsroom
Παναθηναϊκός, Κουρούβανης, Αλβέρτης

bet365

Διπλή ανανέωση συνεργασίας με τους Νίκο Κουρούβανη και Νίκο Αλβέρτη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του τμήματος πόλο για την επόμενη σεζόν.

Μετά την ανανέωση του Μάριου Χατζηγούλα, ο Παναθηναϊκός «έδεσε» ακόμη δύο αθλητές του ανακοινώνοντας την παραμονή των Νίκου Κουρούβανη και Νίκου Αλβέρτη.

Πιο συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Κουρούβανη και μονοετές συμβόλαιο με τον Αλβέρτη, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα του Δημήτρη Μάζη την επόμενη σεζόν, για την οποία οι «πράσινοι» έχουν θέσει ψηλά τον πήχη με τις προσθήκες που πρόκειται να επισημοποιήσουν στο προσεχές μέλλον

Η ανακοίνωση της ανανέωσης του Κουρούβανη

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Κουρούβανη στο τμήμα πόλο για τα ερχόμενα δύο χρόνια.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Σε μια ακόμα σπουδαία ανανέωση προχώρησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού αφού έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κουρούβανη για την επόμενη διετία.

 

Ο 25χρονος Περιφερειακός θα συνεχίσει να ενισχύει το «τριφύλλι» στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει επίπεδο και αναμφίβολα αποτελεί ένα πολύτιμο βέλος στη φαρέτρα του Δημήτρη Μάζη για τη νέα χρονιά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κουρούβανης επισήμανε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια πολύ καλή χημεία και ένα δέσιμο με την ομάδα και για αυτό το λόγο επέλεξα το συμβόλαιο μου να είναι διετές.

Κάναμε μια καλή σεζόν τη χρονιά που πέρασε και σίγουρα μας έχει ανοίξει η όρεξη να κάνουμε ακόμα σπουδαιότερα πράγματα φέτος.

Θα παλέψουμε κάθε ματς προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας"».

Η ανακοίνωση της ανανέωσης Αλβέρτη

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Αλβέρτη για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026, για το τμήμα πόλο.

Σε μια ακόμα σπουδαία ανανέωση προχώρησε η διοίκηση του «τριφυλλιού» καθώς έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Αλβέρτη.Ο 29χρονος Νίκος Αλβέρτης που αγωνίζεται ως περιφερειακός και φουνταριστός θα φορέσει και φέτος το πράσινο σκουφάκι

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στον Παναθηναϊκό που είναι σαν την οικογένεια μου.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Είχαν την τύχη να είμαι από την αρχή της τριετίας στην προσπάθεια που γίνεται και ανεβαίνουμε συνεχώς. Πιστεύω ότι έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες για την ομάδα. Εύχομαι υγεία για όλους"».

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα