A1 πόλο ανδρών: Πέρασε και από την έδρα του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Φάση από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών

bet365

Παρά τις απουσίες, ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 17-11 και να κάνει το δύο στα δύο, στην β’ φάση του πρωταθλήματος στους άνδρες.

Ο Ολυμπιακός δεν… χαμπαριάζει από απουσίες. Κέρδισε και τον ΠΑΟΚ με 17-11 στη Θεσσαλονίκη και έκανε το δύο στα δύο στην β’ φάση της Α1 πόλο ανδρών.

Σημαντική νίκη για τους Πειραιώτες που το Σάββατο δίνουν ένα πολύ κρίσιμο ματς στην Ουγγαρία με την Φερεντσβάρος, στην 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, ήταν ανταγωνιστικός, ωστόσο δεν είχε τύχη να διεκδικήσει κάτι απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 4-4, 2-5, 3-2

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Σάλεχ, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 2, Κούπμαν, Κουγιούνης 1, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καπράγκος 1, Καρατζάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 1, Παπαναστασίου 6, Δαμίγος, Γκίλλας 1 Χαλυβόπουλος Ι.

@Photo credits: eurokinissi, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα