Βουλιαγμένη - ΠΑΟΚ 13-5: Εύκολη πρεμιέρα για τους «μπέμπηδες» στο ντεμπούτο Βουγιασίνοβιτς

Newsroom
Βουλιαγμένη - ΠΑΟΚ 13-5: Εύκολη πρεμιέρα για τους «μπέμπηδες» στο ντεμπούτο Βουγιασίνοβιτς

bet365

Ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Βουλιαγμένης, που νίκησε με άνεση τον ΠΑΟΚ με 13-5 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού η Βουλιαγμένη δεν είχε προβλήματα να νικήσει τον ΠΑΟΚ με 13-5 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών και για τον Β' όμιλο.

Ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Βουλιαγμένης, νικώντας τον φίλο του και κάποτε συμπαίκτη του, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Οι δυο τους φορώντας το σκουφάκι της Παρτιζάν Βελιγραδίου το 2011 κατέκτησαν το Champions League, έχοντας για προπονητή, τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 4-1, 3-3.

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Άρ. 2, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης 3, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Σαπουνάκης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα