Βουλιαγμένη - Πανιώνιος 11-10 πέν. (6-6): Οι «μπέμπηδες» βγήκαν ζωντανοί από τα πέναλτι

Βουλιαγμένη - Πανιώνιος 11-10 πέν. (6-6): Οι «μπέμπηδες» βγήκαν ζωντανοί από τα πέναλτι

bet365

Η Βουλιαγμένη βγήκε νικήτρια στους δραματικούς ημιτελικούς με τον Πανιώνιο και για μια ακόμα χρονιά θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.

Τα ντέρμπι ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Πανιώνιο για τα ημιτελικούς στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών κορυφώθηκαν με τη διαδικασία των πέναλτι στον 3ο και τελευταίο αγώνα. Η Βουλιαγμένη βγήκε νικήτρια στη διαδικασία με 5-4 και με συνολικό σκορ 11-10 προκρίθηκε στους τελικούς, όπου θα βρει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
Για το νεανικό συγκρότημα του Πανιωνίου μόνο καλά λόγια αξίζουν, πίστεψαν στο όνειρπο, θέλησαν να φέρουν την ομάδα σε τελικούς έπειτα από 12 χρόνια, δεν το κατάφεραν στη διαδικασία των πέναλτι. Τώρα οι «Πάνθηρες» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης θα παίξουν για την 3η θέση.


Οπως και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που κρίθηκαν στο ένα γκολ, έτσι και ο 3ος ημιτελικός εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Μετά το πρώτο οκτάλεπτο, τα γκολ έμπαιναν με το σταγονόμετρο. Ο Τάκης Δήμου με το μοναδικό γκολ στο 2ο οκτάλεπτο ισοφάρισε για τον Πανιώνιο 4-4 και ο Μανώλης Μυλωνάκης στο μοναδικό γκολ του 3ου οκτάλεπτου, έδωσε προβάδισμα 5-4 για τη Βουλιαγμένη.


Στο 4ο οκτάλεπτο ο Δήμου ισοφάρισε 5-5, ο Καπότσης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Βουλιαγμένη 6-5, με τον Παπάκο να απαντά για τον Πανιώνιο (6-6). Το ντέρμπι κορυφώθηκε, όμως το γκολ δεν ήρθε.


Ο Λιμαράκης απέκρουσε στο σουτ του Μυλωνάκη (1:37), ο φουνταριστός της Βουλιαγμένης, Λόζινα χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ (00:45), ο Καλαϊτζής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζωρζτάτο στα 18'' και ο Λιμαράκης διατήρησε την ισοπαλία, μετά το σουτ από τον Γκιουβέτση. Δευτερόλεπτα πριν από το τέλος αποβλήθηκαν με αντικατάσταση οι Μυλωνάκης και Τάκης Δήμου, χάνοντας το δικαίωμα να εκτελέσουν πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες της Βουλιαγμένης δεν λάθεψαν και την πλάστιγγα πρόκρισης υπέρ της Βουλιαγμένης έκρινε η απόκρουση του Παναγιώτη Τζωρτζάτου στην εκτέλεση πέναλτι του Διονύση Μπραΐμη.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τα πέναλτι

Μοσκόφ 0-1
Τρούλος 1-1
Ν. Κοπελιάδης 1-2
Χαλυβόπουλος 2-2
Καλαϊτζής 2-3
Κουρούβανης 3-3
Μπραϊμης Απόκρουση Τζωρτζάτου
Γκιουβέτσης 4-3
Σπούνερ 4-4
Σκουμπάκης 5-4

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 0-1, 1-0, 1-2
Τα πέναλτι: 5-4


Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Πάπαριτς, Λόζινα 1, Κωνσταντόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Σπούνερ 3, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα