ΠΑΟΚ - Εθνικός 10-13: Πήραν ρεβάνς οι Πειραιώτες και τρίτο ματς

Newsroom
ΠΑΟΚ - Εθνικός 10-13: Πήραν ρεβάνς οι Πειραιώτες και τρίτο ματς

bet365

Ο Εθνικός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 5ης θέσης και του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτηρίου, κερδίζοντας μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Εθνικός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 5ης θέσης!

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν του ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη (10-13) και ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1, με αποτέλεσμα η πρόκριση για τους αγώνες των θέσεων 5-6 να κριθεί την Τετάρτη (18/6) στον Πειραιά!

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ντέρμπι όπως και το πρώτο ματς. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα μικρό σερί του 2-0, με το σκορ στο ημίχρονο να διαμορφώνεται σε 5-4 για τον Εθνικό με γκολ του Δερμιτζάκη σε νεκρό χρόνο.

Ο Εθνικός με το «καλημέρα» στην τρίτη περίοδο διεύρυνε το σερί του και με τον Κατσαγούνο έφτασε να έχει προβάδισμα 4-7, ένα προβάδισμα που κράτησε και διεύρυνε με τον Δερμιτζάκη (5-9) στον παραπάνω.

Ο «δικέφαλος» μείωσε με πέναλτι του Κούπμαν και με τον ίδιο τρόπο ο Κεχαλάρης μείωσε σε 7-9 στα 6:30 πριν το τέλος. Ωστόσο ο Κατσαγούνος σε επίθεση με 2 παίκτες παραπάνω πήγε την διαφορά στο +3 (διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις αποβολές ο πάγκος του ΠΑΟΚ). Δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος του αγώνα και πλέον τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο τρίτο ματς.

ΠΑΟΚ - Εθνικός 10-13

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 1-4, 5-4

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάκης, Κεχαλάρης 2, Μιλάντροβιτς 2, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 4, Κουπούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Καρατζάς.

Εθνικός (Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 3, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος 1, Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλας, Δερμιτζάκης 2, Μπεριστιάνος 1, Χαραλαμπόπουλος 3, Γκάτσος, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπακής.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα