Εθνικός - ΠΑΟΚ 8-9: Εσπασε την έδρα ο «δικέφαλος»

Newsroom
Εθνικός - ΠΑΟΚ 8-9: Εσπασε την έδρα ο «δικέφαλος»

bet365

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό (9-8) στον Πειραιά και θέλει άλλη μία νίκη για να παίξει για τις θέσεις 5-6 στην Α1 πόλο των ανδρών.

Συναρπαστικό ματς έγινε μεταξύ του Εθνικού και του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι για τις θέσεις 5-8 στην Α1 πόλο των ανδρών.

Ο «δικέφαλος» κατάφερε να σπάσει την έδρα των Πειραιωτών κερδίζοντας με 9-8, σε μία αναμέτρηση που καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στιγμή από το σκορ.

Μετά από ένα πρώτο οκτάλεπτο με μόλις ένα γκολ του ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες άρχισαν να βρίσκουν δίχτυα, με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 3-2 υπέρ των γηπεδούχων. Στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξε κάτι καθώς η ισοπαλία παρέμεινε (7-7) και ο ΠΑΟΚ πιο ψύχραιμος, κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Σγουρίδη στο 1:30 πριν το τέλος και να το κρατήσει μέχρι την τελευταία φάση.

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως μία λάθος πάσα έφερε το τέλος και ο ΠΑΟΚ με νίκη την Δευτέρα θα πάει να παίξει για τις θέσεις 5-6.

Εθνικός - ΠΑΟΚ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 4-4, 1-2

Εθνικός (Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς, Βαλιανάτος 2, Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλας 2, Δερμιτζάκης 2, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος, Γκάτσος, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπακής.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάκης 2, Κεχαλάρης, Μιλάντροβιτς 1, Σγουρίδης 4, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουπούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Καρατζάς.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα