A1 πόλο ανδρών: Στα play off ο ΠΑΟΚ, «καμπάνα» στο Περιστέρι

Newsroom
A1 πόλο ανδρών: Στα play off ο ΠΑΟΚ, «καμπάνα» στο Περιστέρι

bet365

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΕ κατακύρωσε υπέρ του ΠΑΟΚ με σκορ 5-0 τον τρίτο αγώνα με το Περιστέρι, για τον προκριματικό γύρο της Γ΄ φάσης της Α1 πόλο ανδρών.

Οριστικά στα play off η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ καθώς ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΕ τιμώρησε το Περιστέρι για τα επεισόδια που έγιναν στο τρίτο ματς των δύο ομάδων για την γ’ φάση του πρωταθλήματος.

Ο αθλητικός δικαστής κατοχύρωσε το ματς με 5-0 στην ομάδα του ΠΑΟΚ που θα παίξει με μειονέκτημα έδρας κόντρα τον Πανιώνιο, στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα στερηθεί πάντως για δύο παιχνίδια των υπηρεσιών του Νίκου Προσινικλή, ο οποίος τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του προς φιλάθλους της ομάδας του Περιστερίου, οι οποίοι στη συνέχεια εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και κινήθηκαν εναντίον του, με συνέπεια οι διαιτητές να διακόψουν το ματς, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ισόπαλο 8-8.

Στην απολογία του ο ΓΣ Περιστερίου υποστήριξε κατά την εκδίκαση ότι η διακοπή ήταν προσωρινή και ότι, αφότου εκκενώθηκαν οι εξέδρες (όπως είχαν ζητήσει διαιτητές και αλυτάρχης), το ματς μπορούσε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, κάτι το οποίο δεν δέχθηκε η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων επιβλήθηκε ακόμη ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών, τιμωρία της έδρας για πέντε αγώνες (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Μετά την απόφαση αυτή, το Περιστέρι θα κληθεί να παίξει στα play out της Α1, όπου στην Α΄ φάση θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας το Παλαιό Φάληρο.

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα