ΓΣ Περιστερίου - ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια και οριστική διακοπή

ΓΣ Περιστερίου - ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια και οριστική διακοπή

bet365

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα ΓΣ Περιστερίου - ΠΑΟΚ και διακοπή στον αγώνα έπειτα από εισβολή οπαδών με κοντάρια.

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας ανάμεσα στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών. Συγκεκριμένα 1:18 πριν από τη λήξη του αγώνα και με το σκορ στο 8-8, οπαδοί της ομάδας του ΓΣ Περιστερίου εισέβαλαν στο χώρο πέριξ της πισίνας και κρατώντας κοντάρια κυνήγησαν τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Νίκο Προσινικλή, που είχε οδηγηθεί εκτός πισίνας στην απέναντι πλευρά από την κερκίδα.

Αμέσως οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν από το νερό, με την αστυνομική δύναμη που βρισκόταν το κολυμβητήριο της Χωράφας να ζητά την εκκένωσή του και τους διαιτητές να προχωρούν σε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Οριστική διακοπή

Στο κολυμβητήριο πήγε επιπλέον αστυνομική δύναμη, όπως ζητήθηκε και άρχισαν οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι και να μην υπάρξει οριστική διακοπή.

Όμως από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να συνεχιστεί ο αγώνας και οι διαιτητές προχώρησαν σε οριστική διακοπή. Το παιχνίδι ήταν το 3ο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη νικήτρια να πηγαίνει στα πλέι οφ και την ηττημένη στα πλέι άουτ. Πλέον το μπαλάκι πηγαίνει στην αρμόδια επιτροπή της ΚΟΕ και στον αθλητικό δικαστή, που θα αποφασίσει για την τύχη της συνάντησης.

Μέχρι τη στιγμή της διακοπής το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα ενός γκολ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στα δύο πρώτα οκτάλεπτα (5-5).

Το Περιστέρι προηγήθηκε για πρώτη φορά με τον Αγκόρτσα, 6-5 και με την έναρξη του 4ο οκτάλεπτου έφθασε στο 7-5, με γκολ από τον Γερακούδη. Ο Μπαγλαντζής μείωσε σε 7-6, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά διαφορά δύο γκολ (8-6), με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να ισοφαρίσει 8-8, στο σημείο εισβολής. Να σημειώσουμε πως στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ βρισκόταν ο Πάνος Βέργος, καθώς ο τεχνικός Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ήταν τιμωρημένος και βρισκόταν στην κερκίδα.

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα