Κώστας Λούδης στο Gazzetta: «Ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί»

Δημήτρης Ντζάνης
Κώστας Λούδης στο Gazzetta: «Ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί»

bet365

Ο τεχνικός του ΓΣ Περιστερίου μιλώντας στο Gazzetta, τόνισε γιατί θα έπρεπε να ολοκληρωθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ.

Η εισβολή των οπαδών του ΓΣ Περιστερίου και η επίθεση στον παίκτη του ΠΑΟΚ, Νίκο Προσινικλή, σημάδεψαν την αναμέτρηση στο κολυμβητήριο της Χωράφας, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τους διαιτητές να προχωρούν σε οριστική διακοπή 1:18 πριν από το τέλος της αναμέτρησης και με το σκορ να είναι στο 8-8.

Ο ΠΑΟΚ, θεωρώντας πως υπήρχε θέμα ασφάλειας, δεν συμφώνησε να παίξει τον χρόνο που απέμενε και τα πέναλτι, εφόσον δεν υπήρχε νικητής με τους διαιτητές Μπουδραμή και Κωνστανταντινίδη να προχωρούν στην οριστική διακοπή.

Όπως έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Ο αγώνας κατοχυρώνεται με 5-0 υπέρ του ανυπαίτιου σωματείου, βάσει του άρθρου 14 παρ. 2 του κανονισμού της προκήρυξης της ΚΟΕ. Θα ακολουθήσει αναλυτικη έκθεση των εμπλεκομένων», με τον ΓΣ Περιστερίου να καταθέτει ένσταση.


«Το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί» δήλωσε ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης στο Gazzetta και συνέχισε «οι διαιτητές αρχικά αποφάσισαν προσωρινή διακοπή και όχι οριστική και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Ζητήθηκε να εκκενωθεί η κερκίδα, αυτό έγινε μέσα σε πέντε λεπτά, ήρθε στο κολυμβητήριο ο αστυνομικός διευθυντής και εγγυήθηκε πως το παιχνίδι θα μπορούσε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όμως ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να παίξει το ένα λεπτό και τα 18 δευτερόλεπτο που απέμενε και οι διαιτητές προχώρησαν σε οριστική διακοπή, που κάτω από αυτό το δεδομένο δεν έγινε με υπαιτιότητα του Περιστερίου. Όχι, το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν τεταμένο μετά τον αγώνα του Σαββάτου, ούτε και έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον ΠΑΟΚ. Αν οι διαιτητές είχαν αποφασίσει την οριστική διακοπή τη στιγμή μετά την ένταση, θα το δεχόμουν».

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα