Πόλο: Στην Χαλκίδα η προετοιμασία της εθνικής ανδρών

Η Εθνική πόλο ανδρών

bet365

Η Χαλκίδα, με συνεργασία – χορηγία της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, γίνεται και φέτος κομμάτι της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, εν όψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Από την προσεχή Κυριακή (11/6) έως και τις 16 Ιουνίου, το Δημοτικό της κολυμβητήριο θα φιλοξενήσει τους διεθνείς μας, που προετοιμάζονται πλέον τόσο για τη συμμετοχή τους στην Τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Λος Άντζελες, 30/6 – 2 Ιουλίου), όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Φουκουόκα, 14-29 Ιουλίου).

Ο Θοδωρής Βλάχος θα έχει μαζί του, τους 20 από τους 21 πολίστες, που έχει ήδη καλέσει στην προετοιμασία.

Απών, ο Νίκος Γκίλλας που θα είναι το ίδιο διάστημα με την Εθνική Νέων ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, (10-17 Ιουνίου στο Οτοπένι).

Οι «20» που θα πάνε στη Χαλκίδα την Κυριακή (09.00 η αναχώρηση), είναι οι: Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γούβης, Στάθης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Γαρδίκας, Κώστας Λιμαράκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Νίκος Κοπελιάδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος.

Μαζί τους, εκτός του Θοδωρή Βλάχου, θα είναι επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Καραμπέτσος, ο προπονητής φυσικής αγωγής Μανώλης Βασιλειάδης, ο εργοφυσιολόγος Πέτρος Μποτώνης και ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος.

 

Τελευταία Νέα