Σε 3ο αγώνα ο Άλιμος και ο Πανιώνιος για την 5η θέση στην Α1 γυναικών

Ρεπορτάζ: Newsroom
Ο Πανιώνιος νίκησε τον Άλιμο

bet365

Ο Πανιώνιος και ο Άλιμος θα χρειαστούν και 3ο αγώνα για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Θα χρειαστεί και τρίτος αγώνας για να αναδειχτεί η ομάδα που θα καταλάβει την 5η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 πόλο γυναικών. Ο Πανιώνιος επικράτησε 12-10 του Αλίμου στη Νέα Σμύρνη και ισοφάρισε σε 1-1 νίκες τη σειρά. Η καθοριστική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18/5 (21:30) στον Άλιμο.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε 9-5 στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε στο δεύτερο διαφορά 3-4 τερμάτων.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-3, 1-2, 2-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Καναβός): Μήτσου, Κάσεϊ 1, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Μπογκατσένκο 2, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου 1, Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη 2, Κώτσια 1, Αναστασία Λούδη 2, Δήμητρα Παπαναστασίου 3, Ανθία Παπαναστασίου, Λυδία Μαυρωτά, Κελαδίτη, Κάτσιου.

ΑΛΙΜΟΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Λάζαρη, Χαλδαίου 3, Κοβάτσεβιτς, Πιοβάν, Λυκοθανάση, Πάτερου, Ασημάκη 2, Λογοθέτη, Μιχαϊλοβιτς 2, Μαρ. Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα 2, Χέλμη, Καραγιάννη, Κύρκου, Αφρ. Μπιτσάκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα