Εθνικός: Σταμάτησε στα 26 γκολ κόντρα στη Σιρένς, πρώτο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα του Euro Cup

Newsroom
Εθνικός: Σταμάτησε στα 26 γκολ κόντρα στη Σιρένς, πρώτο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα του Euro Cup

bet365

Ο Εθνικός νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τη μαλτέζικη Σιρένς με 26-3 στον Πειραιά και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Euro Cup στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Ακόμα σκοράρει ο Εθνικός καθώς οι Κυπελλούχες Ευρώπης ήταν ασταμάτητες κόντρα στην ανίσχυρη Σιρένς από τη Μάλτα, επικράτησαν με 26-3 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά για το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Euro Cup στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Ο Εθνικός, κάτοχος του τίτλου, φιλοξενεί τον 1ο από τους τέσσερις συνολικά ομίλους του Euro Cup, με τη συμμετοχή ακόμα της ουγγρικής Έγκερ και της γαλλικής Ολιμπίκ Νις, με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Απέναντι στη Σιρένς ο Εθνικός παρουσιάστηκε με απόλυτη σοβαρότητα και επικράτησαν 26-3, με τον τεχνικό Στέφανο Λέανδρο να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής, ενώ πολύτιμα λεπτά πήραν και τα πιο νεαρά κορίτσια της σύνθεσης.

Πλέον, ο Κυπελλούχος Ευρώπης προσανατολίζεται στην αναμέτρηση κόντρα στη γαλλική Νις το Σάββατο (14/1, 20:00), καθώς με νίκη ο Εθνικός Πειραιά θα «κλειδώσει» την πρόκριση στους «8» του Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 7-0, 6-0, 8-1

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Μπορίσοβα 3, Μπέτα 2, Κοντονή 6, Κατσιμπρή 6, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 5, Ρακιντζή, Κανετίδου, Ι. Μπενέκου 1, Άντριους 1, Μπεκρή.

Σιρένς (Ντέιλ Ντάουλινγκ): Αμάτο Α, Μόντφορτ, Αμάτο Ε, Αμάτο Κ, Πέριτσι 1, Ναβάρο, Κάλ. Άγκιους 1, Μικάλεφ 1, Μπαρτόλο, Κουταχάρ, Κελ. Άγκιους.

 

Τελευταία Νέα