Ο Γιώργος Μαζωνάκης και τα κορίτσια του Εθνικού μαγείρεψαν για τον «Άλλο Άνθρωπο»

Newsroom
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και τα κορίτσια του Εθνικού μαγείρεψαν για τον «Άλλο Άνθρωπο»

bet365

Τα μέλη της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού, μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη βρέθηκαν στο λιμάνι μαγείρεψαν, μοίρασαν ρούχα και πολλή αγάπη για τους συνανθρώπους μας του «Άλλου Ανθρώπου».

Πράξη αλληλεγγύης, κανένας μόνος του και όλοι μαζί. Τα κορίτσια της ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (21/12) στην πύλη Ε8 στο λιμάνι του Πειραιά και στήριξαν την προσπάθεια του «Άλλου Ανθρώπου», ο οποίος έχει συμπληρώσει 12 χρόνια προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Την πρωτοβουλία του ΟΠΑΝ, του προέδρου του, Ιωσήφ Βουράκη και των «κυανόλευκων» στήριξε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος όχι απλώς παρευρέθηκε, αλλά μαγείρεψε και μοίρασε τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης σε όλους όσοι είχαν ανάγκη και ζουν στο λιμάνι, αλλά και όχι μόνο.

Τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά κουβάλησαν, μαγείρεψαν με πολλή αγάπη και μοίρασαν φαγητό στους συνανθρώπους μας, σε μια υπέροχη στιγμή όπου οι «κυανόλευκες» έστειλαν το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, στηρίζοντας την παθιασμένη προσπάθεια του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και της ομάδας του, η οποία συγκινεί όλη την Ελλάδα εδώ και δώδεκα χρόνια.

Όλοι μαζί σημαίνει χωρίς κανέναν διαχωρισμό, σεβόμενοι τις επιλογές του άλλου, στον ίδιο χώρο άνθρωποι να βοηθούν ο ένας τον άλλον και όποιον έχει ανάγκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα