Ουίπεστ - Εθνικός 10-8: Το πάλεψε, αλλά οι Ουγγαρέζες «μίλησαν» στα κρίσιμα σημεία

Newsroom
Ουίπεστ - Εθνικός 10-8: Το πάλεψε, αλλά οι Ουγγαρέζες «μίλησαν» στα κρίσιμα σημεία

bet365

Η Ουίπεστ κέρδισε τον Εθνικό (10-8) που πάει πλέον σε «τελικό» αύριο κόντρα στη Γλυφάδα για την 2η αγωνιστική των ομίλων.

Ο Εθνικός δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Ουίπεστ, στην Ουγγαρία, καθώς ηττήθηκε με σκορ 10-8 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο πόλο γυναικών.

Η ήττα αυτή κάνει τον αυριανό δεύτερο αγώνα κόντρα στην Γλυφάδα «τελικό» και για τις δύο ομάδες, αφού και η Γλυφάδα ηττήθηκε στο φινάλε από την Μεντιτεράνι.

Στο ματς, οι Ουγγαρέζες με ένα επί μέρους 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο πήραν σημαντικό προβάδισμα, με τον Εθνικό να σκοράρει για πρώτη φορά στο ματς, στο 1:23 πριν το τέλος του ημιχρόνου με την Κατσίμπρη.

Στην τρίτη περίοδο ήρθαν τα πάνω κάτω. Η Ουίπεστ προηγήθηκε με 7-3, αλλά ένα απίθανο 4-0 σερι της ελληνικής ομάδας μέσα σε τρία λεπτά, έφερε το ματς στα ίσια, μπαίνοντας στο τελευταίο οκτάλεπτο. Εκεί η Ουίπεστ πήρε προβάδισμα με 9-8 με την Φαραγκό και στο 01:00 πριν το τέλος, έκανε το 10-8 με την Χάτζου, σβήνοντας τις ελπίδες των «κυανόλευκων» έστω για τον ένα βαθμό.

ΟΥΙΠΕΣΤ - ΕΘΝΙΚΟΣ 10-8

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-1, 3-6, 3-1

Ουίπεστ: Μαγκιάρι, Ομπέλι 1, Μασκάι 1, Κόκα, Ζουκς 1, Βάρρο, Μπάκσα 2, Φαράγκο 1, Ζέγκεντι 1, Χάτζου 1, Λεντβάι, Περέστεγκι-Νάγκι 2, Γκολοπέντζα

Εθνικός: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορισόβα 3, Λασκαρίδου, Κοντονή 1, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου 1, Ρακιτζή, Κανετίδου 1, Μπενέκου, Αντριους, Μπεκρή.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα