Ουίπεστ - Εθνικός 10-8: Το πάλεψε, αλλά οι Ουγγαρέζες «μίλησαν» στα κρίσιμα σημεία

Newsroom
Ουίπεστ - Εθνικός 10-8: Το πάλεψε, αλλά οι Ουγγαρέζες «μίλησαν» στα κρίσιμα σημεία

bet365

Η Ουίπεστ κέρδισε τον Εθνικό (10-8) που πάει πλέον σε «τελικό» αύριο κόντρα στη Γλυφάδα για την 2η αγωνιστική των ομίλων.

Ο Εθνικός δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Ουίπεστ, στην Ουγγαρία, καθώς ηττήθηκε με σκορ 10-8 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο πόλο γυναικών.

Η ήττα αυτή κάνει τον αυριανό δεύτερο αγώνα κόντρα στην Γλυφάδα «τελικό» και για τις δύο ομάδες, αφού και η Γλυφάδα ηττήθηκε στο φινάλε από την Μεντιτεράνι.

Στο ματς, οι Ουγγαρέζες με ένα επί μέρους 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο πήραν σημαντικό προβάδισμα, με τον Εθνικό να σκοράρει για πρώτη φορά στο ματς, στο 1:23 πριν το τέλος του ημιχρόνου με την Κατσίμπρη.

Στην τρίτη περίοδο ήρθαν τα πάνω κάτω. Η Ουίπεστ προηγήθηκε με 7-3, αλλά ένα απίθανο 4-0 σερι της ελληνικής ομάδας μέσα σε τρία λεπτά, έφερε το ματς στα ίσια, μπαίνοντας στο τελευταίο οκτάλεπτο. Εκεί η Ουίπεστ πήρε προβάδισμα με 9-8 με την Φαραγκό και στο 01:00 πριν το τέλος, έκανε το 10-8 με την Χάτζου, σβήνοντας τις ελπίδες των «κυανόλευκων» έστω για τον ένα βαθμό.

ΟΥΙΠΕΣΤ - ΕΘΝΙΚΟΣ 10-8

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-1, 3-6, 3-1

Ουίπεστ: Μαγκιάρι, Ομπέλι 1, Μασκάι 1, Κόκα, Ζουκς 1, Βάρρο, Μπάκσα 2, Φαράγκο 1, Ζέγκεντι 1, Χάτζου 1, Λεντβάι, Περέστεγκι-Νάγκι 2, Γκολοπέντζα

Εθνικός: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορισόβα 3, Λασκαρίδου, Κοντονή 1, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου 1, Ρακιτζή, Κανετίδου 1, Μπενέκου, Αντριους, Μπεκρή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα