Γλυφάδα: Νίκησε την Τεράσα και πέρασε στις «16» του Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Γλυφάδα: Νίκησε την Τεράσα και πέρασε στις «16» του Champions League

bet365

Η Γλυφάδα στον αγώνα πρόκρισης με την Τεράσα για τις «16» του Champions League ήταν εντυπωσιακή, επικρατώντας με 13-8 στη Βάρη.

H Γλυφάδα στο κρίσιμο παιχνίδι έπιασε σπουδαία απόδοση και νικώντας την ισπανική Τεράσα με 13-8 εξασφάλισε την παρουσία της στη φάση των «16» του Champions League στη υδατοσφαίριση γυναικών.

Η ελληνική ομάδα διοργανώνοντας τον Β΄ όμιλος της πρώτης φάσης στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη πέτυχε τον στόχο της, να καταλάβει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις και να περάσει στην επόμενη φάση.

Η ήττα από την ολλανδική Ντε Ζάαν έδωσε χαρακτήρα τελικού για τη Γλυφάδα με την Τεράσα, καθώς η νικήτρια θα συνέχιζε στη διοργάνωση.

Η Γλυφάδα τα κατάφερε, σε τρεις αγώνες έφθασε στους 6β., με την Τεράσα να ολοκληρώνει τους τέσσερις αγώνες της με 4β. και να μένει εκτός συνέχειας, καθώς η ολλανδική Ντε Ζάαν (4β.) στον τελευταίο της αγώνα χρειάζεται έστω και την ισοπαλία απέναντι στην ανίσχυρη Ολιμπίκ Νις για να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Η Γλυφάδα με την Ντε Ζάαν και την ουγγρική Έγκερ είναι οι ομάδες που προκρίνονται. Η τελική κατάταξη της Γλυφάδας θα κριθεί μετά τον αγώνα της με την Έγκερ, την Κυριακή (20/11, 11:45) που θα ρίξει και την αυλαία του ομίλου στη Βάρη.

Άρχισε και τελείωσε εντυπωσιακά

Η Γλυφάδα άρχισε εντυπωσιακά τον αγώνα και με οδηγό την Ολλανδή, Ίλσε Κούλχαας προηγήθηλε 4-1 στο 1ο οκτάλεπτο.
Τη σκυτάλη πήρε η Ειρήνη, που με δικά της γκολ έγραψε το 6-2 και το 7-3, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Με δύο γκολ της έτερης Ολλανδής, Ίρις Γουλβς η ελληνική ομάδα ξέφυγε με 9-3 και την Ειρήνη Νίνου να διατηρεί το +6 για το 10-4 και το 11-5, στα 5:52 πριν από το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 3-2, 3-3

Γλυφάδα (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου 3, Ειρήνη Νίνου 5, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη, Τσιάρα.

Τεράσα: Πάουλ 2, Κουέντα Μορίγιο 1, Καντέρο Παντίγια 1, Τεν Μπρόεκ 1, Μενάκερμαν 1, Κάμους 1, Μπόσβελντ 1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα