Champions League: Πρώτες μάχες για Βουλιαγμένη και Πανιώνιο στα πλέι οφ

Newsroom
Champions League: Πρώτες μάχες για Βουλιαγμένη και Πανιώνιο στα πλέι οφ

bet365

Η Βουλιαγμένη στο Παρίσι με αντίπαλο τη Νουαζί Λε Σεκ και η Βουλιαγμένη στη Βουδπέστη κόντρα στην Όρβοσι, δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στα πλέι οφ του Champions League.

Η Βουλιαγμένη και ο Πανιώνιος βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Οι δύο εκπρόσωποι της ελληνικής υδατοσφαίρισης δίνουν το Σάββατο (29/10) τον πρώτο αγώνα τους στα πλέι οφ, η Βουλιαγμένη φιλοξενείται στο ανατολικό Παρίσι από τη Νουαζί Λε Σεκ (18:00) και ο Πανιώνιος στη Βουδαπέστη απέναντι στην Όρβοσι (19:00), με στόχο να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει των επαναληπτικών στις 5 Νοεμβρίου.

Η αντίπαλος της Βουλιαγμένης, Νουαζί-Λε-Σεκ μπορεί πέρασε από τη β' φάση με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, τη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι, την Οραντέα και τη Βιτόρια Γκιμαράες. Διαθέτει μία έμπειρη ομάδα, στην οποία ξεχωρίζουν ο Αμερικανός Αλεξ Μπόουεν (γνώριμος στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Απόλλωνα) και δύο «ασημένιοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο: ο Ιβάν Κράπιτς, που παραμένει μέλος της εθνικής Κροατίας και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης τον περασμένο μήνα στο Σπλιτ, και ο 36χρονος Αντόνιο Πέτκοβιτς.

Η Όρβοσι μετέχει σχεδόν κάθε χρόνο στους ομίλους του Champions League. Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά και αποτελεί πλέον τη δεύτερη δύναμη στη χώρα της, πίσω από τη Φερεντσβάρος. Στην προηγούμενη φάση αντιμετώπισε τη Βουλιαγμένη στο Κότορ, τη νίκησε 13-9 και παρά την απροσδόκητη ήττα της από την Τουρκουάν, κατετάγη πρώτη στον όμιλο, επικρατώντας εύκολα της γηπεδούχου Πρίμορατς.

Αν η Βουλιαγμένη, μαζί θα με τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Γιάντραν Σπλιτ και την Οραντέα θα βρεθούν στον Α' όμιλο, όπου μετέχει ο Ολυμπιακός.

Ο Πανιώνιος ή η Όρβοσι, μαζί με το νικητή του ζευγαριού Βάσας- Μπρέσια θα βρεθούν στον Β' όμιλο. Οι ηττημένες ομάδες των πλέι οφ θα συνεχίσουν στους «16» του Euro Cup.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

1οι αγώνες
Όρβοσι (Ουγγαρία) - Πανιώνιος
Νουαζί Λε Σεκ (Γαλλία)- Βουλιαγμένη
Βάσας (Ουγγαρία)-Μπρέσια (Ιταλία)
Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία)-Οραντέα (Ρουμανία)

 

Τελευταία Νέα