Aπόλλων Σμύρνης: Ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και ευρωπαϊκή συνέχεια στο Challenger Cup

Newsroom
Aπόλλων Σμύρνης: Ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και ευρωπαϊκή συνέχεια στο Challenger Cup

bet365

Την 4η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στον προκριματικό όμιλο του Εuro Cup, αυτή τη φορά έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Challenger Cup.

Η ήττα το πρωί του Σαββάτου (15/10) από την Τεργέστη και στη συνέχεια η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Βαζούτας, είχαν «σβήσει» κάθε ελπίδας πρόκρισης για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο 2ο γύρο του Len Cup, από τον όμιλος της Βαρκελώνης, με την αθηναϊκή ομάδα να ζητά τη νίκη γοήτρου απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, του Ντέγιαν Σάβιτς.

Αυτή δεν ήρθε ούτε στο 4ο παιχνίδι του Απόλλωνα το απόγευμα του Σαββάτου (15/10), με τη σερβική ομάδα να επικρατεί 10-8. Ο Απόλλων προηγήθηκε 5-4 στο ημίχρονο, αλλά στο 2ο ημίχρονο έμεινε ξανά από δυνάμεις, καθώς αυτό ήταν το 3ο δυνατό παιχνίδι σε είκοσι μία ώρες.

Ο Ερυθρός Αστέρας με σερί 4-0, προηγήθηκε 9-7, ο Σολανάκης μείωσε σε 9-8, αλλά ο Τάνκοσιτς με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 10-8.

Ο Απόλλων ολοκληρώνει τους αγώνες του την Κυριακή (16/10, 12:10) την Κόζιτσε, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο νεοσύστατο Challenger Cup.

Από τον όμιλο της Βαρκελώνης την πρόκριση στον 2ο γύρο του Euro Cup πήραν οι Ερυθρός Αστέρας, Τεργέστη, Βαζούτας και Μεντιτεράνι.

Τα οκτάλεπτα:
3-3, 2-1, 2-3, 1-3

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 3, Μυρίλος, Σολανάκης 2, Καβουσανός.
Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Σάβιτς): Τάνκοσιτς 3, Σούμποτιτς 1, Σέμαν 1, Μιλόγεβιτς 1, Ράντοβιτς 4

 

Τελευταία Νέα