Champions League: Ο Πανιώνιος και η Βουλιαγμένη έμαθαν αντιπάλους στον 2ο προκριματικό γύρο

Δημήτρης Ντζάνης
Champions League: Ο Πανιώνιος και η Βουλιαγμένη έμαθαν αντιπάλους στον 2ο προκριματικό γύρο

bet365

Ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει όμιλο, η Βουλιαγμένη θα ταξιδέψει στο Κότορ του Μαυροβούνιου, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν στην πρόκριση από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε από την 1η προκριματική φάση, η Βουλιαγμένη τον περίμενε στο 2ο προκριματικό γύρο και οι δύο ελληνικές ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Δ' Όμιλο (13-16 Οκτωβρίου) και έχει αρκετές ελπίδες να πάρει τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις για τον επόμενο γύρο. Η Μπρέσια είναι το μεγάλο όνομα, ενώ ακόμα μετέχουν η Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, κύρια αντίπαλος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η Ντούισμπουργκ και η λιθουανική Ζάιμπας.

Η Βουλιαγμένη θα επιχειρήσει για μια ακόμα χρονιά να φθάσει στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Οι «μπέμπηδες» θα αγωνιστούν σε όμιλο τεσσάρων ομάδων στο Κότορ (14-16 Οκτωβρίου) και με αντίπαλο τη γηπεδούχο Πρίμορατς, την ουγγρική Όρβοσι και τη γαλλική Τουρκουά θα παίξει για την πρόκριση. Η Τουρκουά στον 1ο προκριματικό γύρο και στον όμιλο που φιλοξένησε, νίκησε τον Πανιώνιο με 10-5.

Οι όμιλοι της 2η φάσης

Δέκα εννέα ομάδες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους, τρεις των πέντε και ένας των τεσσάρων ομάδων.

Οι όμιλοι των πέντε ομάδων θα γίνουν από τις 13 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, ο Γ' Όμιλος της Βουλιαγμένης το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου.

Οι δύο πρώτες ομάδες περνούν στην προημιτελική φάση, όπου στη συνέχεια οι τέσσερις αθ συμπληρώσουν τα δύο γκρουπ της φάσης των ομίλων, όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι ομάδες που θα αποκλειστούν από τη 2η προκριματική φάση, θα συνεχίσουν στον 2ο προκριματικό γύρο του LEN Euro Cup.

Οι Όμιλοι
Α' Σπλιτ

Σάμπατς (Σερβία)
Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία)
Βάσας (Ουγγαρία)
Σαβόνα (Ιταλία)
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Β' Όμιλος Βαρκελώνη
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Νοϊσί λε Σε (Γαλλία)
Οραντέα (Ρουμανία)
Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο)
Γκιμαράες (Πορτογαλία)

Γ' Όμιλος Κότορ
Όρβοσι (Ουγγαρία)
Βουλιαγμένη (Ελλάδα)
Τουρκουά (Γαλλία)
Πρίμορατς Κότερ (Μαυροβούνιο)

Δ' Όμιλος Αθήνα
Μπρέσια (Ιταλία)
Ντούισμπουργκ (Γερμανία)
Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Πανιώνιος (Ελλάδα)
Ζάιμπας (Λιθουανία)

 

Τελευταία Νέα