Πανιώνιος: Νίκησε την Γκιμαράες 21-6, συνεχίζει στο Champions League

Newsroom
Πανιώνιος: Νίκησε την Γκιμαράες 21-6, συνεχίζει στο Champions League

bet365

Ο Πανιώνιος πέτυχε με άνεση τον στόχο του, την πρόκριση στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών, από όπου θα αρχίσει και η Βουλιαγμένη.

O Πανιώνιος δεν είχε προβλήματα απέναντι στην πορτογαλική Γκιμαράες, η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε με 21-6 και κατακώντας τη 2η θέση προνομιούχα θέση του 4ου ομίλου της α' προκριματικής φάσης, προκρίθηκε στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 5-3, 4-1, 5-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς 2, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε, Νταλάπας 3, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 3, Γούνας 3, Σπούνερ 2, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου.

Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στον 2ο γύρο

Α' Όμιλος: 1.Βάσας (Ουγγαρία), 2.Πρίμορατς Κότορ (Κροατία)
B' Όμιλος: 1.Οραντέα (Ρουμανία), 2.Σαβόνα (Ιταλία)
Γ' Όμιλος: 1.Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), 2.Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο)
Δ' Όμιλος: 1.Τουρκουά (Γαλλία), 2.Πανιώνιος (Ελλάδα)

Μπαίνει και η Βουλιαγμένη

Στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (14-16 Οκτωβρίου) συνολικά θα πάρουν μέρος 16 ομάδες, στις οκτώ που προκρίθηκαν τον α’ προκριματικό προσθέστε τις Βουλιαγμένη, Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Νοϊ λε Σεκ (Γαλλία), Ντούισμπουργκ (Γερμανία), Όρβοσι (Ουγγαρία), Μπρέσια (Ιταλία) και Σάμπατς (Σερβία).

Οι δύο πρώτες ομάδες των νέων ομίλων, συνολικά οκτώ, θα περάσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (29/10-5/11), οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν την πορεία τους στο 2ο προκριματικό γύρο του Euro Cup.


 

Τελευταία Νέα