Μυλωνάκης: Αποχώρησε από την ενεργό δράση

Newsroom
Μυλωνάκης: Αποχώρησε από την ενεργό δράση

bet365

Ένας από τους κορυφαίους της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ο Μανώλης Μυλωνάκης, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που ανέδειξε η ελληνική υδατοσφαίριση, ο Μανώλης Μυλωνάκης, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ολοκληρώνοντας μια ξεχωριστή καριέρα με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.

Ο 37χρονος από τα Χανιά με δήλωσή του γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την υδατοσφαίριση, με γραπτή δήλωσή του, αναφέροντας τα εξής: «Έφτασε και για μένα η στιγμή να σταματήσω το άθλημα που με τόση αγάπη υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και προπονητές στη καριέρα μου. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και στη καρδιά μου! Νιώθω από τους τυχερούς γιατί κατάφερα να αγωνιστώ με 3 διαφορετικές και ταλαντούχες γενιές στο άθλημα μας. Εν κατακλείδι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους όπου αγωνίστηκα, Χανιά, Εθνικό, Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη».

mylonakis

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά του Μανώλη Μυλωνάκη στην ομάδα του και τον ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή του, καθώς αυτή θα αποτελεί πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ομίλου.

Ο Μυλωνάκης ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε τα δύο πρώτα της χάλκινα μετάλλια στο Μόντρεαλ (2005) και το Καζάν (2015). Πήρε μέρος σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012, Ρίο ντε Τζανέιρο 2016), ενώ με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το Champions League το 2018.


 

Τελευταία Νέα