Πόλο: Στο Ισραήλ η Εθνική Νέων Γυναικών για το Ευρωπαϊκό

Newsroom
Πόλο: Στο Ισραήλ η Εθνική Νέων Γυναικών για το Ευρωπαϊκό

bet365

Στη Νετάνια αναχωρεί αύριο (1/7) η Εθνική μας ομάδα πόλο Νέων γυναικών (Κ19) όπου και θα μετάσχει (3-11/7) στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Χωρίς εκπλήξεις είναι η εθνική ομάδα πόλο Νέων γυναικών που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Η Ευτυχία Καραγιάννη θα έχει μαζί της 13 πολίστριες που θα ταξιδέψουν αύριο για τη Νετάνια, η οποία αποτελείται από τις: Φοίβη Αγγελίδη, Τίνα Καϊάφα, Λυδία Μαυρωτά, Θωμαίς Μουστακαρία, Ευδοκία Τσιμάρα, Μαρία Καραγιάννη, Στεφανία Σάντα, Σοφία Τορνάρου, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Νεφέλη Χαλδαίου, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Φωτεινή Τριχά και Χριστίνα Σιούτη.

Στις 8 Ιουλίου, στη Νετάνια, θα μεταβεί και η Ομοσπονδιακή τεχνικός των Γυναικών Αλεξία Καμμένου.

Η Ελλάδα μετέχει στον Γ’ Όμιλο με αντιπάλους τις: Ελβετία (4/7, 16.30), Ουγγαρία (5/7, 20.30) και Γερμανία (6/7, 17.30).

Οι υπόλοιποι, Όμιλοι της διοργάνωσης:

Α’: Ισπανία, Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία
Β’: Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία, Κροατία
Δ’: Ολλανδία, Βρετανία, Πορτογαλία, Ουκρανία

Οι 1οι των Ομίλων περνούν απευθείας στους «8» της διοργάνωσης, ενώ οι 2οι και 3οι παίζουν χιαστί νοκ άουτ παιχνίδια πρόκρισης. Ο Όμιλος μας, παίζει χιαστί με τον Α’ Όμιλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα