Εθνική Ισπανίας: Η πορεία της ομάδας των Εστιάρτε και Πέδρο Γκαρσία έγινε ταινία

Newsroom
Εθνική Ισπανίας: Η πορεία της ομάδας των Εστιάρτε και Πέδρο Γκαρσία έγινε ταινία

bet365

Οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες και η πορεία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο με το «42 segundos».

Όταν ομάδες με έντονες προσωπικότητες και ιστορίες μέσα από τον αθλητισμό περνούν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το «42 segundos» (τα «42 δευτερόλεπτα»), αφηγείται τα κατορθώματα της ισπανικής εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, με αποκορύφωμα τον τελικό απέναντι στην Ιταλία, του Ράτκο Ρούντιτς.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους της Ισπανίας και θα μεταδοθεί στο Amazon Prime Video και οι δημιουργοί τους κυκλοφόρησαν το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Πρωταγωνιστές ο Χάιμε Λορέντε - Ντένβερ στο ρόλο του Πέδρο «Τότο» Γκαρσία Αγκουάδο και ο Αλβάρο Θερβάντες, που υποδύεται τον Μανουέλ Εστιάρτε.

Η ιστορία αφηγείται τις εσωτερικές αντιθέσεις στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, ιδιαίτερα μεταξύ των παικτών της Μαδρίτης και των Καταλανών, και τη δύσκολη σχέση με τον τεχνικό Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς, ο οποίος όπως και ο Ρούντιτς στη «Σετεμπέλο», χρησιμοποιούσε σκληρές μεθόδους προπόνησης.

Στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του 1992 η Ιταλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 9-8, με τον Φερντινάντο Γκαντόλφι να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στην 3η παράταση.

Αστέρια της εποχής για την Ιταλία, οι Σάντρο Καμπάνια, Φραντσέσκο Ατόλικο, Κάρλο Σίλιπο, Αλεσάντρο Μπόβο, Παόλο Καλνταρέλα και οι Τζουζέπε και Φραντσέσκο Πόρτσιο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα