AEK – Γλυφάδα 7-8: Για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου

AEK – Γλυφάδα 7-8: Για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου

bet365

Η Γλυφάδα νικώντας την ΑΕΚ έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών στη Λάρισα.

Η Γλυφάδα έβγαλε αντίδραση στο 2ο ημίχρονο και νικώντας την ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών, που άρχισε στη Λάρισα.

Η ομάδα της Γλυφάδας προκρίνεται για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου και την Κυριακή (17/4, 17:00) θα αντιμετωπίσει το νικητή του 2ου ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό.

Η ΑΕΚ στην πρώτη της παρουσία στην τελική φάση, ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο, με όπλο την άμυνα και την τερματοφύλακα Εμμανουέλα Αρχοντάκη, προηγήθηκε 3-1 και 5-1, 1:44 πριν από το τέλος της 2η περιόδου.

Η Γλυφάδα έβγαλε αντίδραση, με πρώτο βιολί την Ειρήνη Νίνου, πρώτη σκόρερ στην Α1, έκανε τη δική της αντεπίθεση και με 4-0 ισοφάρισε 5-5. Ο ΑΝΟΓ είχε πάρει τον έλεγχο και έχοντας περισσότερες λύσεις έφθασε στο 8-6, με την ΑΕΚ απλά να μειώνει στην εκπνοή.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-4, 1-2.

ΑΕΚ: (Λιόση): Αρχοντάκη, Πασκάλ 1, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κότσια 2, Τσιμάρα Ευδοκία 1, Τσιμάρα Ευφροσύνη 2, Γροζοπούλου, Τσουρή, Κοβασεβιτς, Βαμβακάρη
Γλυφάδα (Ανδρεάκος): Γκανγκλ. Κλαψιανού, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Νίνου Ειρήνη 1, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 1, Φουντωτού 1, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

 

Τελευταία Νέα