Μπενέκου: «Μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε το Len Trophy»

Newsroom
Μπενέκου: «Μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε το Len Trophy»

bet365

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού επιστρέφει σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 12 χρόνια αύριο κόντρα στην Ντουναϊβάρος και η Αλκηστη Μπενέκου δεν κρύβει ότι η ομάδα της έχει χρυσή ευκαιρία να κατακτήσει το LEN Trophy.

Ο αυριανός πρώτος τελικός του Εθνικού κόντρα στην Ντουναϊβάρος για το Len Trophy είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον σύλλογο να φτάσει στην δεύτερη ευρωπαϊκή του κούπα.

Η Αλκηστη Μπενέκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ δεν έκρυψε ότι «βλέπουμε πως έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο. Μόνο αυτό είναι στο μυαλό μας. Η ομάδα είναι πανέτοιμη, ακολουθήσαμε το πρόγραμμά μας και είδαμε βίντεο με την αντίπαλό μας. Αυτό που κυρίως χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια είναι η πίστη. Εμείς το θέλουμε πολύ αυτό το τρόπαιο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη Βουδαπέστη και θα έχουμε το δεύτερο αγώνα στο σπίτι μας, όπου όλες και όλοι στην ομάδα μαζί με τον κόσμο μας, ελπίζουμε να σηκώσουμε το Κύπελλο. Η Ντουναϊβάρος είναι μια έμπειρη ομάδα με φανατικούς οπαδούς, έχει εμπειρία από τελικούς, αλλά εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας».

Συνεχίζοντας η Μπενέκου είπε: «Σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός στο Φάιναλ -4 της Ευρωλίγκας. Βοηθάει πολύ το ελληνικό πόλο να έχει δυο ομάδες στους τελικούς των δυο κορυφαίων διοργανώσεων. Είναι και εξαιρετικά τιμητικό. Πόσο περισσότερο αν κατακτήσει κιόλας η κάθε μία το Κύπελλο».

Η τεχνικός του Εθνικού, Αντιγόνη Ρουμπέση, έχει επιλέξει για τον πρώτο τελικό τις: Ελένη Σωτηρέλη, Καρολίνα Ιωάννου, Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Έλενα Ελληνιάδη, Ιουλιάννα Κοντονή, Ρεμπέκα Πάρκες, Φοίβη Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Ρακιντζή Μαρίσα, Στεφανία Χαραλαμπίδη, Ιόλη Μπενέκου, Βέριτσα Μπάκοτς, Άσλεϊ Τζόνσον.


 

Τελευταία Νέα