Final 4 Kυπέλλου: Tα ζευγάρια των ημιτελικών σε άνδρες και γυναίκες

Δημήτρης Ντζάνης
Final 4 Kυπέλλου: Tα ζευγάρια των ημιτελικών σε άνδρες και γυναίκες

bet365

Στη Λάρισα θα φιλοξενηθούν στις 16-17 Απριλίου τα Final 4 Κυπέλλου στην υδατοσφαίριση ανδρών και γυναικών, ποια είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση των Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, που θα διεξαχθούν το διήμερο 16 και 17 Απριλίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας της Λάρισας.

Στους άνδρες ο κυπελλούχος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες συνέθεσαν το ζευγάρι του περσινού τελικού του Final 4 της Βουλιαγμένης, όταν ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 20-4, φθάνοντας στην κατάκτηση του 22ου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του. Στο άλλο ημιτελικό ζευγάρι στο Final 4 της Λάρισας, η Βουλιαγμένη των τεσσάρων τροπαίων θα παίξει με τον Υδραϊκό.


Στις γυναίκες η κλήρωση ανέδειξε πειραϊκή κόντρα με τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Εθνικό, και μέχρι να φθάσουμε στη Λάρισα υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε ημιτελικό ανάμεσα στις ομάδες που θα έχουν κατακτήσει τα ευρωπαϊκά τρόπαια της σεζόν. Ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου διοργανώνει στον Πειραιά το Final 4 της Euroleague και ο Εθνικός στις 25 και 30 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει με τη ουγγρική Ντουναουισβάρος στους τελικούς του Len Trophy. Στον άλλο ημιτελικό η πρωτοπόρος της Α1 Γλυφάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Tα ζευγάρια στο Final 4 ανδρών
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Υδραϊκός – Βουλιαγμένη΄

Tα ζευγάρια στο Final 4 γυναικών
Εθνικός – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Γλυφάδα

Έναρξη στις 8 Οκτωβρίου στα πρωταθλήματα
Πριν από τη διαδικασία της κλήρωσης, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ανακοίνωσε ότι τα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου (2022-23), τόσο της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όσο και της αντίστοιχης των Γυναικών, θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου 2022.

Με αφορμή την κλήρωση ο Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Είναι ξεκάθαρο πως θα γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Οι ομάδες είναι πολύ καλές, έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι παίζουν πάρα πολύ ωραίο πόλο, περιμένουμε λοιπόν όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το σπορ να δούμε αμφίρροπα παιχνίδια.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΚΟΕ σε ό,τι αφορά τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε και η τοπική κοινωνία του υγρού στίβου στη Λάρισα και στη Θεσσαλία γενικότερα, να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά σε όλες τις ομάδες που έφτασαν στη τελική φάση των Κυπέλλων, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και για όλους εμάς να παρακολουθήσουμε αμφίρροπα και ωραία παιχνίδια, που θα προάγουν το άθλημα περισσότερο. Ραντεβού στη Λάρισα».

 

Τελευταία Νέα