Παγκόσμιο Νέων: Ηττα για την εθνική από το Μαυροβούνιο με 9-8

Παγκόσμιο Νέων: Ηττα για την εθνική από το Μαυροβούνιο με 9-8

bet365

Η Εθνική ομάδα πόλο των Νέων κατάκτησε την δεύτερη θέση στον όμιλό της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα νοκ άουτ.

Την ήττα από το Μαυροβούνιο με 9-8, γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των Νέων Ανδρών, στον τελευταίο αγώνα του Δ’ ομίλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας.

Με την ήττα αυτή, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, έχασε την ευκαιρία να περάσει απευθείας στα προημιτελικά και έτσι την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την 3η ομάδα του Α’ ομίλου (Ρωσία, Ιταλία ή Κροατία), με τον αντίπαλο να προκύπτει αύριο και το ματς να διεξάγεται στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση ήταν από την αρχή ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν «χέρι- χέρι» στο σκορ (4-4 ημίχρονο). Στην τελευταία περίοδο η Εθνική μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8, 4 λεπτά πριν το τέλος, όμως 57 δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα, ο Μίρσιτς πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Μαυροβούνιους, γράφοντας το τελικό 9-8.

ΕΛΛΑΔΑ- ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 2-2, 2-3.

Ελλάδα: Ανδρεάδης, Γωνιωτάκης 2, Πούρος, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κεχαλάρης, Γκίλλας 3, Μόκκας, Μύριλος, Ηλιόπουλος 1, Σγουρίδης 1, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης

Μαυροβούνιο: Ισλάμοβιτς, Ντράσκοβιτς 2, Βουτσούροβιτς, Κόρατς, Μίρσιτς 1, Ράντοβιτς Ντ. 3, Βούγιοβιτς 2, Ράντοβιτς Β., Πέρκοβιτς 1, Μίλιτς, Βουγιόσεβιτς, Στανόγιεβιτς, Μαρίνκοβιτς.

 

Τελευταία Νέα