Βλάχος: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε με την Μπαρτσελονέτα»

Βλάχος: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε με την Μπαρτσελονέτα»

bet365

Ο Θοδωρός Βλάχος και ο Κώστας Μουρίκης μίλησαν εκ μέρους του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το Final-8 του Champions League στο Βελιγράδι.

Μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα του Final-8 του Champions League του Βελιγραδίου (3-5/6) οι προπονητές και οι αρχηγοί των 8 ομάδων μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου.

Τον Ολυμπιακό που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (21:30, ΕΡΤ Sports) με την Μπαρτσελονέτα εκπροσώπησε ο Θοδωρής Βλάχος και ο Κώστας Μουρίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Βλάχος: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος είπε: “Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να είμαστε εδώ γιατί η σεζόν ήταν πραγματικά δύσκολη για τους συλλόγους, αυτή είναι η τέταρτη “φούσκα”, δεν είναι εύκολο για κανέναν.

Φτάσαμε στον τελικό τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με βάση την εμπειρία μας πρέπει να πω ότι είναι η πρώτη μέρα είναι πραγματικά η πιο σημαντική. Εάν κερδίσουμε, μπορούμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο και νομίζω ότι αύριο μπορούμε να το καταφέρουμε.”

Μουρίκης:«Ελπίζω να έχουμε τύχη»

Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Μουρίκης σημείωσε : “Ετοιμαζόμαστε για αυτά τα παιχνίδια όλο το χρόνο. Στον πρώτο μας αγώνα παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες φέτος, την Barceloneta. Ελπίζω να έχουμε την καλύτερη τύχη αύριο και το εύχομαι για όλες τις άλλες ομάδες."

Ο προπονητής της Μπαρτσελονέτα κ. Μάρτιν και ο αθλητής Άλεκσιτς ανέφεραν:

Chus Martin :“Ευχαριστώ πολύ την πόλη του Βελιγραδίου για τη διοργάνωση αυτού του τουρνουά, δεν είναι εύκολο να διοργανώσουμε μια εκδήλωση όπως αυτή σήμερα. Στον πιο σημαντικό αγώνα συναντάμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι φιναλίστ στις δύο τελευταίες διοργανώσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στον τελικό, αν και αυτός ο ανταγωνισμός δεν είναι εύκολος, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση."

Milan Aleksic : “Νομίζω ότι είχαμε μια εξαιρετική σεζόν και το ότι βρισκόμαστε εδώ, είναι το υψηλότερο βραβείο. Πρώτα αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, ελπίζω να μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα."

NEWS FEED