Μένει και του χρόνου ο Παναγόπουλος

Θοδωρής Βασίλης
Μένει και του χρόνου ο Παναγόπουλος

bet365

Ο Κώστας Παναγόπουλος όταν χρειάστηκε ανέλαβε το δύσκολο έργο να κρατήσει τον Πανιώνιο στην κατηγορία. Οι «κυανέρυθροι» έχουν αποφασίσει να του δώσουν τα κλειδιά και την επόμενη σεζόν.

Ο νεαρός τεχνικός με την δουλειά του και την επίτευξη της παραμονής έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου. Έτσι, η διοίκηση μόλις ολοκλήρωθούν οι εκολγές στον Ερασιτέχνη και εάν κι εφόσον επανεκλεγεί τότε θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας του και για τη νέα σεζόν.

Εν τω μεταξύ, ο Πανιώνιος συμφώνησε σε όλα με την Εσπανιόλ για τον Σίτο Ριέρα. Οι Νεοσμυρνιώτες θα καταβάλουν το ποσό των 170.000 ευρώ στην ισπανική ομάδα για τα τροφεία του παίκτη σε 14 δόσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα