Δένει Κόντε η Γιούβε

Δένει Κόντε η Γιούβε

Δένει Κόντε η Γιούβε

bet365

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές και διαβεβαιώσεις για τις μεταγραφές του καλοκαιριού ετοιμάζεται να προσφέρει ο Αντρέα Ανιέλι στον Αντόνιο Κόντε, χωρίς να αποκλείεται και... ρήτρα 20 εκατ. ευρώ!

Ο Κόντε ανέλαβε τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2011, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Τον περασμένο Μάιο, έχοντας επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή της Ιταλίας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2015 και με ετήσιες απολαβές 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους, για να γίνει έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος αυτή τη στιγμή στη γειτονική χώρα.

Το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν δίνεται συνέχεια στην περσινή επιτυχία με πολύ καλά αποτελέσματα τόσο στο Campionato όσο και στο Champions League, έχει προκαλέσει και τα σενάρια σε Αγγλία και Ισπανία για ενδιαφέρον των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης (αν αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο).

Ο Κόντε στις δηλώσεις του μιλάει πάντα για τη δουλειά που πρέπει να γίνει και τα επόμενα χρόνια, δε θέτει δηλαδή θέμα αποχώρησης του το καλοκαίρι, αλλά για να είναι σίγουρος ο Ανιέλι ετοιμάζει νέα πρόταση στον προπονητή.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, αυτή θα είναι για επέκταση της συνεργασίας τους (που λήγει το 2015) με απολαβές μεγαλύτερες από 3 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο -σύμφωνα με την Tuttosport τουλάχιστον- να μπει ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ σε αυτό το συμβόλαιο!

Το πιο σημαντικό πάντως, γιατί αυτό θέλει βασικά ο Κόντε, είναι οι διαβεβαιώσεις από την πλευρά της διοίκησης για... πολύ καλή ενίσχυση το καλοκαίρι (ώστε η Γιουβέντους να ξεκινήσει του χρόνου από άλλη αφετηρία και στην Ευρώπη) καθώς στο ταμείο μπαίνουν συνεχώς χρήματα από την πορεία στο Champions League, από το Juventus Stadium και από τους χορηγούς που προσεγγίζουν συνεχώς το Τορίνο...

 

SERIE A Τελευταία Νέα