«Φευγάτος» από τώρα ο «Τόρο»!

«Φευγάτος» από τώρα ο «Τόρο»!

Δημήτρης Τομαράς
«Φευγάτος» από τώρα ο «Τόρο»!

bet365

Πρόθεση του Βασίλη Τοροσίδη είναι να πάρει άμεσα μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Τι έλεγαν στο gazzetta.gr από το περιβάλλον του παίκτη.

Το όνομα της Φούλαμ ήταν μόνο ένα εξ αυτών που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες για τον Τοροσίδη (μαζί με εκείνο των Ρόμα και Τζένοα) που πρόκειται να αφήσει το συντομότερο δυνατόν τον Ολυμπιακό, o οποίος ήδη κοιτάζει περιπτώσεις δεξιών μπακ και ενώ επανέρχονται στο προσκήνιο ονόματα όπως εκείνο του Σαπουνάρου. Το gazzetta.gr ήρθε σε επαφή με άνθρωπο του περιβάλλοντος του παίκτη για την προοπτική της ομάδας του Γιώργου Καραγκούνη καθώς και για τις πληροφορίες που θέλουν τον διεθνή μπακ να έχει ήδη κλείσει είτε εκεί είτε σε άλλο σύλλογο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μικρότερου όμως βεληνεκούς από την Πρέμιερ Λιγκ.

«Όχι, ο Βασίλης δεν έχει κλείσει πουθενά αυτήν την στιγμή! Είναι δεδομένο αυτό», ήταν η απάντηση που λάβαμε. «Απλά η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό σε ένα καλό πρωτάθλημα και μία ανταγωνιστική ομάδα, βρίσκοντας συμβόλαιο το συντομότερο δυνατό», ήταν η επόμενη φράση. Όσο για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε οριστικές εξελίξεις; «Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να έχουμε νεότερα», ελέχθη σχετικά για τον «Τόρο». Θυμίζουμε πως οι πιθανοί του προορισμοί είναι: Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο και ίσως Γαλλία. Τα φαβορί; Φυσικά είναι το αγγλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποσαφηνιστούν σαφώς πιο πολλά πράγματα και ενώ θα γίνουν ενδεχομένως και άλλες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό εάν πρόκειται εν τέλει να φύγει από τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα