Έτοιμος για... απόσυρση ο Χίντινκ

Έτοιμος για... απόσυρση ο Χίντινκ

bet365

Ο Γκους Χίντινκ αποκάλυψε ότι έχει ήδη πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους στο τέλος της σεζόν, ασχέτως αν η Ανζί κερδίσει την έξοδο στο Champions League ή όχι.

Τα εκατομμύρια του Κερίμοβ έχουν αποδώσει σχεδόν άμεσα καρπούς και με τον Χίντινκ στον πάγκο η Ανζί διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και το πρωτάθλημα στη Ρωσία. Οι Νταγκεστανοί βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και την ΤΣΣΚΑ και είναι από τα μεγάλα φαβορί για την έξοδο στο Champions League, ειδικά αν κερδίσουν τους Μοσχοβίτες, τους οποίους υποδέχονται σε λίγες ημέρες στην Μαχατσκάλα. Παρόλα αυτά, ο Χίντινκ, που ανέλαβε την Ανζί τον περασμένο Φεβρουάριο, αποκάλυψε στην ολλανδική τηλεόραση ότι ό,τι και να γίνει στο τέλος της σεζόν έχει πάρει την απόφασή του και θα αποσυρθεί τουλάχιστον από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Θα αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν. Είμαι ήδη 66 ετών και είναι αρκετό. Η Ανζί είναι σίγουρα η τελευταία ομάδα που θα προπονήσω, πριν αποχωρήσω ασχέτως με το αν πάρουμε την πρόκριση για το Champions League. Τουλάχιστον από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θα μείνω στο ποδόσφαιρο είτε ως σύμβουλος είτε ως προπονητής σε μικρές ομάδες», ήταν οι δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή. Έτσι, ο Κερίμοβ, που είχε βρει την... ησυχία του στο πρόσωπο του Χίντινκ, αν δεν καταφέρει να του αλλάξει την άποψη, θα πρέπει να βρει άξιο αντικαταστάτη, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Ολλανδός έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2017 ως υπεύθυνος των νέων ακαδημιών των Νταγκεστανών.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα