Πάει Βέροια ο Φούλης

Πάει Βέροια ο Φούλης

bet365

Ένα βήμα από το μεγάλο μπαμ στο μεταγραφικό παζάρι είναι η ομάδα της Βέροιας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση του Νίκου Γεωργέα.

Σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Γεωργέα έχει έρθει η ο΄μδα της Βέροιας σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας.

Ο 35χρονος που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, βρέθηκε στην πόλη προκειμένου να μιλήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Αρβανιτίδη, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και μέσα στην ημέρα, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ο «Φούλης» στην πλούσια μέχρι σήμερα καριέρα του, έχει περάσει από Καλλαμάτα με 65 συμμετοχές και 2 γκολ, από τον ΠΑΣ, με 18 συμμετοχές και από την ΑΕΚ, που από το 2000 μέχρι και το 2012 πραγματοποίησε 267 συμμετοχές και βρήκε και 2 φορές δίχτυα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα