O Βολικάκης επέστρεψε με καλή εμφάνιση στην Πορτογαλία

Newsroom
O Βολικάκης επέστρεψε με καλή εμφάνιση στην Πορτογαλία

bet365

Μετά από πολύμηνη απουσία από τους αγώνες, ο Χρήστος Βολικάκης αγωνίστηκε σε διεθνείς αγώνες στην Πορτογαλία.

Με το δεξί έγινε η επιστροφή του Χρήστου Βολικάκη στους αγώνες.

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας πίστας, μετά από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού (αλλά και μη δήλωσής του στις διεθνείς διοργανώσεις του καλοκαιριού από την ομοσπονδία), αγωνίστηκε σε διεθνή αγώνα στην Πορτογαλία και τερμάτισε στην 10η θέση στο όμνιουμ.

Ετσι, ο αθλητής του Παναθηναϊκού πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο κυνήγι της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου αν τα καταφέρει, θα είναι η 5η του συμμετοχή!

Ο Βολικάκης είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι την περασμένη άνοιξη και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, ωστόσο θα κάνει την προσπάθειά του μέσα στο 2023 να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα Παγκόσμια κύπελλα, για να πετύχει τον μεγάλο του στόχο.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές στη διοργάνωση, ο Σωτήρης Μπρέτας πήρε την 3η θέση στο κέιριν, με τον Σταμάτη Σαββάκη να είναι 8ος, τον Μιλτιάδη Χαρόβα ένατος και τον Γιάννη Καλογερόπουλο 13ος.

Καλογερόπουλος, Χαρόβας και Σαββάκης αγωνίστηκαν και στο σπριντ όπου κατετάγησαν στην 9η, 12η και 13η θέση αντίστοιχα, ενώ η Αργυρώ Μηλάκη ήταν 4η στο όμνιουμ γυναικών.

 

Τελευταία Νέα