Κόντρα Βολικάκη με την ΕΟΠ, τιμωρήθηκε με γραπτή επίπληξη

Κώστας Ευθυμιάδης
Κόντρα Βολικάκη με την ΕΟΠ, τιμωρήθηκε με γραπτή επίπληξη

bet365

Με επίπληξη τιμώρησε τον Χρήστο Βολικάκη η ομοσπονδία ποδηλασίας, την οποία κατηγόρησε για αδιαφορία προς τους αθλητές.

Σε κόντρα βρίσκεται ο Χρήστος Βολικάκης με την Ελληνική Ομοπονδία Ποδηλασίας, η οποία τον τιμώρησε με δημόσια επίπληξη, με αφορμή ένα πρόσφατο ποστάρισμά του.

Ο Βολικάκης κατηγόρησε την ΕΟΠ για αδιαφορία προς την πλευρά των αθλητών, τονίζοντας μάλιστα πως έχει αδικήσει αθλητές με το να μην τους επιτρέψει να αγωνιστούν σε διεθνείς αγώνες, ακόμη και όταν οι αθλητές πήραν πρωτοβουλία να πάνε με δικά τους έξοδα!

Η ΕΟΠ «απάντησε» με γραπτή επίπληξη στον αθλητή και τον κάλεσε να «συμμορφωθεί». Ο Βολικάκης ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και υπερασπίστηκε τον εαυτό του, τονίζοντας πως δεν θα σταματήσει να λέει αυτά που πιστεύει, κάνοντας εκ νέου επίθεση στην ομοσπονδία.

Η δήλωση Βολικάκη

«Σας παραθέτω κατωτέρω επιστολή - επίπληξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, η οποία απευθύνεται στο πρόσωπο μου και την οποία με έκπληξη αντίκρισα. Θλίβομαι για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην χώρα μας από τις οικίες ομοσπονδίες, που αντί να βοηθήσουν στην προώθηση του εκάστοτε αθλήματος αρμοδιότητας τους, καταφέρνουν με τις ενέργειες τους να πηγαίνουν τον αθλητισμό χρόνια πίσω. Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι παράγοντες της ΕΟΠ ενοχλήθηκαν από τις αλήθειες που κοινοποίησα με τις από 24 και 25 Αυγούστου αναρτήσεις μου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μου απέστειλαν την προαναφερόμενη επαίσχυντη επιστολή - επίπληξη.

Έχω μάθει στην ζωή μου να πορεύομαι μόνο με αλήθειες και απτές αποδείξεις για τα λεγόμενα μου. Η αλήθεια πονάει και ενοχλεί κάποιους, όμως όπως αποδείχθηκε προσφάτως στην χώρα μας και συγκεκριμένα στον χώρο του αθλητισμού όταν λέγεται από ανθρώπους που έχουν βήμα πέφτουν οι μάσκες και ίσως κάποια παιδιά στον μέλλον να έχουν καλύτερη τύχη.

Θα παλέψω μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις μου φυσικές και νομικές αφού αυτόν τον δρόμο επέλεξε η ΕΟΠ για την πρόοδο της ποδηλασίας, για το δίκιο των αθλητών και για ηθική και υλική δικαίωση όσων παιδιών καθημερινά αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και ορισμένοι παίζουν με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα