Ποδηλασία: Τρομακτικό ατύχημα με πέντε τραυματίες στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες (vid)

Newsroom
Ποδηλασία: Τρομακτικό ατύχημα με πέντε τραυματίες στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες (vid)

bet365

Τρόμος στην ποδηλασία πίστας των Κοινοπολιτειακών Αγώνων από καραμπόλα επτά αθλητών, τρεις κατέληξαν στο νοσοκομείο και δύο έπεσαν πάνω σε θεατές!

Ενα σοκαριστικό ατύχημα έγινε σε προκριματικό της ποδηλασίας πίστας στην διάρκεια των Κοινοπολιτειακών Αγώνων.

Μετά από σύγκρουση επτά ποδηλατών, τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και κατέληξαν στο νοσοκομείο, με δύο εξ αυτών να… προσγειώνονται στις κερκίδες και να πέφτουν πάνω σε θεατές που είχαν μαζί τους πολλά μικρά παιδιά!

Στην τελευταία στροφή του σκρατς, 13 αθλητές έκαναν το τελικό σπριντ για να διεκδικήσουν τα 10 εισιτήρια για τον τελικό. Ενας εξ αυτών όμως αποφάσισε να αλλάξει γραμμή και παρέσυρε μαζί του κι άλλους, με δύο από αυτούς να προσγειώνονται στις κερκίδες και μάλιστα πάνω σε μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι τρεις αθλητές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο πήγαν για προληπτικούς λόγους, ενώ δύο θεατές χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες. Ενας μάλιστα έφυγε με καροτσάκι σύμφωνα με το BBC.

Ο Ματ Γουόλς, ο ποδηλάτης που προσγειώθηκε στους θεατές, χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι, και το πόδι, ενώ έχει εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του. Από το ατύχημα αρκετοί θεατές που ήταν μπροστά, όπως και μικρά παιδιά, ήταν τόσο πανικόβλητα που χρειάστηκε να τα ηρεμήσει το προσωπικό των αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα