Ποδηλασία: Μπλεγμένος σε υπόθεση με ουσίες ο Λοπεζ, τον έπαυσε η ομάδα του

Newsroom
Ποδηλασία: Μπλεγμένος σε υπόθεση με ουσίες ο Λοπεζ, τον έπαυσε η ομάδα του

bet365

O Κολομβιανός ποδηλάτης Μινγκέλ Ανχελ Λόπεζ, αποβλήθηκε από την ομάδα του, την Αστάνα για υπόθεση με απαγορευμένες ουσίες συνεργάτη γιατρού.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας, ο γιατρός Μάρκος Μαϊνάρ Μαρινό, με τον οποίο συνεργάζεται, είναι υπό έρευνα για εμπόριο απαγορευμένων ουσιών και ξέπλυμα χρήματος.

Η ομάδα του Λόπεζ τόνισε πως έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση και κλείσει η υπόθεση, θα είναι εκτός ομάδας.

Σύμφωνα με Ισπανικά ΜΜΕ, ο Λόπεζ στην Ισπανία είδε επικεφαλής αστυνομικούς να τον σταματούν μετά την πτήση του από την Κολομβία στη Μαδρίτη.

Ο Λόπεζ έχει συνδεθεί με την υπόθεση «Μαϊνάρ», στην οποία είχε κληθεί τελικά να καταθέσει ως μάρτυρας. Ωστόσο, με αφορμή την υπόθεση αυτή (εμπόριο ουσιών που απαγορεύονται στην Ισπανία) οι Αρχές τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο και του ζήτησαν να καταθέσει. Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ωστόσο έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση, δεν θα αγωνίζεται με την ομάδα του.

Οσον αφορά τον Μεϊνάρ, συνελήφθη και θα του απαγγελθούν κατηγορίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται καθώς για τον ίδιο λόγο βρέθηκε ξανά στη φυλακή στο παρελθόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα