Tour de France: Αφαντη η φίλαθλος που προκάλεσε καραμπόλα στη Γαλλία (vid)

Tour de France: Αφαντη η φίλαθλος που προκάλεσε καραμπόλα στη Γαλλία (vid)

bet365

Την φίλαθλο που προκάλεσε σοβαρό ατύχημα στο Tour de France αναζητούν οι αρχές στη Γαλλία.

Καταζητούμενη είναι η φίλαθλος που προκάλεσε μία άνευ προηγούμενου καραμπόλα στο πρώτο ετάπ του Tour de France.

H φίλαθλος που κρατούσε ένα πλακάτ στα γερμανικά, χτύπησε – άθελά της- προπορευόμενο ποδηλάτη, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος και να συμπαρασύρει τους σχεδόν όλους τους ποδηλάτες του αγώνα, με 21 να τραυματίζονται και ορισμένους να μένουν εκτός αγώνα.

Η Γαλλική αστυνομία αναφέρει πως η εν λόγω γυναίκα αναζητείται, καθώς φέρεται να έχει πάρει πτήση και εκ τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της!

Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη και οι γαλλικές αρχές θέλουν να αποδώσουν ευθύνες στην γυναίκα που προκάλεσε χάος στο πρώτο ετάπ του κορυφαίου ποδηλατικού Γύρου στον κόσμο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, μετά το ατύχημα η γυναίκα πήγε στο κοντινότερο αεροδρόμιο, αυτό του Μπρεστ, που ήταν 40 λεπτά με το αυτοκίνητο και έφυγε από την χώρα.

Κέρκυρα, Πόρτο ή… κάπου στην Γαλλία

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποια πτήση πήρε, καθώς δεν βρίσκεται στη Γαλλία. Από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο γίνονται 13 πτήσεις μόλις λόγω covid και μόνο δύο από αυτές έχουν προορισμό στο εξωτερικό. Η μία πτήση πάει στο Οπόρτο και η άλλη στην Κέρκυρα!

Αν δεν έχει πάρει πτήση για το εξωτερικό, τότε παραμένει εντός Γαλλίας, αλλά είναι ακόμη άγνωστο που, καθώς κρύβεται από τις αρχές!

Εκτιμούν πως η γυναίκα που ευθύνεται για το ατύχημα είναι Γερμανίδα (αυτό τουλάχιστον προδίδει το πλακάτ που κρατούσε για την οικογένειά της), όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να βρουν το παραμικρό στοιχείο που να οδηγά στον εντοπισμό της.

Η εισαγγελία απήγγειλε κατηγορίες στην καταζητούμενη η οποία εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος πριν φτάσουν εκεί οι αρχές.

Η γυναίκα κατηγορείται πως «παραβίασε σκόπιμα τους κανονισμούς ασφαλείας και προκάλεσε τραυματισμούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά σε ανθρώπους, που θα τους εμπόδιζε να εργαστούν ως και τρεις μήνες». Πρόκειται για αδίκημα στη Γαλλία που τιμωρείται με φυλάκιση έως και ενός έτους και πρόστιμο που φτάνει τις 15.000 ευρώ.

 

Τελευταία Νέα