Καρασαββίδης στο Podgazzt: «Με τη βοήθεια του κόσμου στο τέλος νικήσαμε την ΑΕΚ»

Καρασαββίδης στο Podgazzt: «Με τη βοήθεια του κόσμου στο τέλος νικήσαμε την ΑΕΚ»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης που οδήγησε τους Πειραιώτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μιλάει στο Podgazzt για την επιστροφή στον θρόνο, τον ρόλο που έπαιξε ο κόσμος σε αυτό, αλλά και οι ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια που ήταν οδηγός για τους «ερυθρόλευκους».

Έναν εκλεκτό καλεσμένο έχει το σημερινό Podgazzt. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Πειραιώτες, μας μιλάει για τη νίκη στον 4ο τελικό επί της ΑΕΚ, αλλά και όλη την εξαιρετική σειρά των τελικών. Για το πόσο σημαντικό είναι για το χάντμπολ που όλοι οι αγώνες έγιναν στην Χαλκίδα μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, κάτι που δεν έχουμε δει σε άλλο άθλημα.

Αναφέρεται στον ρόλο που έπαιξε ο κόσμος στον αγώνα της Δευτέρας, ενώ δεν κρύβει πως στο ξεκίνημα ο Ολυμπιακός ήταν αουτσάιντερ, τονίζοντας όμως πως οι δύο ισοπαλίες στα ντέρμπι με την ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν οδηγός για τους Πειραιώτες.

Αυτά και πολλά ακόμα από τον Γιώργο Καρασαββίδη σε ένα Podgazzt που έχει επίσης δια στόματος των Φώτη Καρακούση, Κώστα Ευθυμιάδη και Δημήτρη Ντζάνη και τένις και πόλο και στίβο και πάλη μετά τα όσα έγιναν στο Κιλκίς. Τα πάντα όλα...

Μπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και ΕΔΩ, στο Spotify.