Ιτούδης στο Podgazzt: «Θα κοουτσάρω στο παράθυρο του Ιουνίου, ανυπομονεί για την Εθνική ο Γιάννης»

Ιτούδης στο Podgazzt: «Θα κοουτσάρω στο παράθυρο του Ιουνίου, ανυπομονεί για την Εθνική ο Γιάννης»

bet365

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και νέος ομοσπονδιακός, Δημήτρης Ιτούδης, φιλοξενήθηκε στο μπασκετικό Podgazzt και μίλησε για την EuroLeague και αποκάλυψε σημαντικές ειδήσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Εθνική Ελλάδας.

Το νέο μπασκετικό «Podgazzt» είναι εδώ! Στο πλαίσιο των Podcasts του Gazzetta δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η πορτοκαλί μπάλα η οποία θα σας κρατάει συντροφιά μία φορά την εβδομάδα με πλούσια θεματολογία, μπόλικη «μπασκετοκουβέντα» και εκλεκτούς καλεσμένους!

Οι Αντώνης Καλκαβούρας και Γιώργος Κούβαρης δίνουν το πρώτο τζάμπολ και φιλοξενούν τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας, Δημήτρη Ιτούδη! Και είχε πολλά και ενδιαφέρονται να πει. Συγκεκριμένα έκανε έναν μίνι απολογισμό της φετινής EuroLeague, μίλησε για την ΤΣΣΚΑ και το γεγονός ότι οι ρωσικές ομάδες βρέθηκαν ξάφνου εκτός EuroLeague ενώ η κουβέντα εστιάστηκε περισσότερο στην Εθνική ομάδα και στον μεγάλο στόχο του ερχόμενου Eurobasket.

Μεταξύ πολλών άλλων, ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την συγκίνησή του για το γεγονός ότι ανέλαβε τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και αφού αποκάλυψε ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στο επόμενο παράθυρο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου μίλησε για τον Γιάννη (αλλά και τον Θανάση) Αντετοκούνμπο επιβεβαιώνοντας ότι ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είναι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας!