Χ. Ανδρεόπουλος στο Podgazzt: «Τα θέλω όλα με τον Παναθηναϊκό, αν διάλεγα θα ήταν πρωτάθλημα και Challenge Cup»

Χ. Ανδρεόπουλος στο Podgazzt: «Τα θέλω όλα με τον Παναθηναϊκό, αν διάλεγα θα ήταν πρωτάθλημα και Challenge Cup»

bet365

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μιλάει στο Podgazzt για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και την φετινή πορεία των «πρασίνων», τονίζοντας πως θέλει να φτάσει ως το τέλος και στους 4 στόχους, αλλά ήταν να διαλέξει θα προτιμούσε Πρωτάθλημα και Challenge Cup.

Το ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ, στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού κλέβει» την παράσταση στο σημερινό Podgazzt. Καλεσμένος ο ακραίος του «τριφυλλιού», Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ο οποίος μιλάει στους Φώτη Καρακούσης, Κώστα Ευθυμιάδη και Δημήτρη Ντζάνη για την φετινή πορεία των «πρασίνων». Μια πορεία που τους έχει στην 2η θέση με 2 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, στους «4» του Challenge Cup, ενώ συνεχίζουν και σε League Cup και Κύπελλο.

Ο Ανδρεόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να διαλέξει κάποιον στόχο και πως θα ήθελε να κατακτήσει και τους 4 με τον Παναθηναϊκό, αλλά αν ήταν να το κάνει, θα ήθελε Πρωτάθλημα και Challenge Cup. Όσον αφορά τις μάχες με Χάλκμπανκ που φαντάζει μεγαθήριο, τονίζει πως οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα και όπου βγει, επισημαίνοντας πως ήδη η πορεία τους είναι απόλυτα πετυχημένη.

Και φυσικά εκτός του βόλεϊ, υπάρχει αναφορά σε τένις, πόλο, στίβο και πάλη στο καθιερωμένο ταξίδι του Podgazzt στα σπορ...

Μπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify.