Podgazzt: «Τσιτσιπάς και Σάκκαρη μπορούν το 2/2 στους τελικούς των τελικών»

Newsroom
Podgazzt: «Τσιτσιπάς και Σάκκαρη μπορούν το 2/2 στους τελικούς των τελικών»

bet365

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, τένις και βόλεϊ, πινγκ πονγκ και πόλο, όλα μαζί στο Podgazzt του Gazzetta για τα σπορ, όπως κάθε Δευτέρα...

Με τους τελικούς των τελικών σε άνδρες και γυναίκες να πλησιάζουν, οι Φώτης Καρακούσης και Αντώνης Πατσούρας αναφέρονται στις προσπάθειες των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη που δεν είναι απίθανο να κλείσουν τη χρονιά με την κατάκτηση των τίτλων σε ATP Finals και WTA Finals αντίστοιχα.


Η αρχηγός του Άρη Κωνσταντίνα Δρακουλίδου μας μιλάει για το 5/5 των «κιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα βόλεϊ και φυσικά γίνεται συζήτηση για την βδομάδα-φωτιά για το ελληνικό βόλεϊ, με τη γυνακεία ομάδα του Ολυμπιακού να βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Και φυσικά από ένα podgazzt για τα σπορ δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι σπουδαίες μεταγραφές που έχουν γίνει στο πινγκ-πονγκ με την... υπόσχεση πως σύντομα θα γίνει ξεχωριστό αφιέρωμα στο συγκεκριμένο άθλημα και τον φετινό μεταγραφικό «οργασμό» ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και ΕΔΩ στο Spotify.