Podgazzt: Ωρα για σπορ!

Newsroom
Podgazzt: Ωρα για σπορ!

bet365

Οι Φώτης Καρακούσης, Αντώνης Πατσούρας και Κώστας Ευθυμιάδης αναλύουν την αγωνιστική δράση του τριημέρου και με καλεσμένη την Ευτυχία Καραγιάννη, προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, εστιάζουν σε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία του ελληνικού πόλο.
Με στόχο να γίνει η εβδομαδιαία σας αγαπημένη συνήθεια, το Gazzetta βρίσκεται δίπλα στα σπορ και με ξεχωριστό Podgazzt! Κάθε εβδομάδα οι Φώτης Καρακούσης, Αντώνης Πατσούρας και Κώστας Ευθυμιάδης θα αναλύουν τι προηγήθηκε στο Σαββατοκύριακο, θα αναφέρονται σε όσα περιμένουμε μεσοβδόμαδα και θα έχουν καλεσμένους πρωταγωνιστές από το χώρο του βόλεϊ, του πόλο, του τένις, της κολύμβησης, του χάντμπολ και άλλων αθλημάτων, πλην μπάσκετ και ποδοσφαίρου.
Σ' αυτό το πρώτο αφιερωμένο στα σπορ Podgazzt συζητήσαμε για τα πρωταθλήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών, το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο χάντμπολ και φυσικά το πόλο όπου ξεχώρισε το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής Νέων Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κουβεντιάσαμε με την προπονήτρια της «ασημένιας» Εθνικής Νεανίδων του πόλο, Ευτυχία Καραγιάννη, ενώ υπήρξε αναφορά και στο τένις και στα όσα απίστευτα κάνουν οι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς οι οποίοι βρίσκονται στο top-10 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Μπορείτε να ακούσετε το Podgazzt ΕΔΩ και στο Spotify