Φάρμα: Μπήκε ξανά στο σπίτι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός από τους συμπαίκτες τους και μαέστρος στις κατασκευές επέστρεψε στη «Φάρμα», το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.
«Είμαι πανευτυχής! Ξαναμπήκα στο χωριό μου, στη Φάρμα, στη φαμίλια μου. Μου έλειψαν τα πάντα. Οι μυρωδιές, τα αρώματα, τα χρώματα, η βροχή, η ομίχλη και οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα» δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.
Αυτό έγινε, γιατί είχαν υπάρξει αρκετές οικειοθελής αποχωρήσεις και ο κόσμος ψήφισε τον πιο δημοφιλή από αυτούς που έχασαν μονομαχίες για να επιστρέψει.
Περιχαρής ο καλός φίλος του, ο Στράτος Τζώρτζογλου που του φώναζε «Μιχάλη! Το είπα, το είπα εγώ ότι θα έρθεις σπίτι! Μιχάλη, σου έχω ετοιμάσει το κρεβάτι σου. Το ήξερα, το είπα σε όλους ότι θα έρθεις. Πάρε με αγκαλιά! Πάρε με αγκαλιά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Κορονοϊός: 2.597 νέα κρούσματα, 797 οι διασωληνωμένοι και 86 οι νέοι καταγεγραμμένοι θάνατοι
- Σημάνσεις, μάσκες, ραντεβού: Έτσι άνοιξαν τα Mall και τα πολυκαταστήματα (pics & vid)
- «Τους κτυπούσαν, τους άφηναν να πεθάνουν»: Σοκαριστική μαρτυρία πρώην εργαζομένου για τo γηροκομείο του «θανάτου» στα Χανιά (vids)
- Ο πρώτος παρτιζάνος της Μπολόνια γιόρτασε έναν αιώνα ζωής υπό τους ήχους του Bella Ciao (vid)
