Το «παράξενο ζώο» στο δέντρο που έλεγε η έντρομη γυναίκα ήταν ένα… κρουασάν (pic)

Gazzetta team
Το «παράξενο ζώο» στο δέντρο που έλεγε η έντρομη γυναίκα ήταν ένα… κρουασάν (pic)
Μία τρομαγμένη γυναίκα στην Πολωνία κάλεσε την Πρόνοια ζώων για το επί δύο μέρες παράξενο πλάσμα στο δέντρο της και ανακάλυψαν τελικά ότι ήταν ένα… κρουασάν.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι της Πρόνοιας ζώων στην Κρακοβία της Πολωνίας, όταν αντίκρισαν τελικά το «παράξενο πλάσμα» που τους περιέγραψε η έντρομη γυναίκα, πως βρισκόταν στο δέντρο της επί δύο μέρες, με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν καν τα παράθυρά τους, από τον φόβο να μην μπει μέσα.

Όταν ενημερώθηκαν και ακούγοντας τις περιγραφές πραγματικά δεν ήξεραν τι να περιμένουν. Τους είχε πει η γυναίκα κιόλας πως «οι άνθρωποι εδώ δεν ανοίγουν τα παράθυρά τους γιατί φοβούνται ότι θα μπει μέσα στο σπίτι τους» οπότε όταν επισκέφτηκαν τελικά την περιοχή, διαπίστωσαν πως το παράξενο ζώο δεν ήταν κάποιο είδος πουλιού, ούτε ερπετό, αλλά… ένα κρουασάν.

Μάλιστα, ένα κρουασάν…

Οι άνθρωποι από την Πρόνοια ανέφεραν πως ήταν πραγματικό περιστατικό και μάλιστα όταν ρώτησαν την τρομαγμένη γυναίκα να τους περιγράψει την όψη του, τους είπε πως έμοιαζε ιγκουάνα.

Για του λόγου το αληθές το τράβηξαν και μία φωτογραφία και έχει μαζέψει από κάτω 377 σχόλια και 993 κοινοποιήσεις ενώ τα like έχουν ξεπεράσει τις 7 χιλιάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ