Βγήκαν τα... μαχαίρια πάλι στο Survivor: Τριαντάφυλλος vs Ηλία και Κώστας vs Παππά (vid)

Gazzetta team
Βγήκαν τα... μαχαίρια πάλι στο Survivor: Τριαντάφυλλος vs Ηλία και Κώστας vs Παππά (vid)
Μεγάλη ένταση και πάλι στην παραλία του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να προκαλεί χαμό και την έκρηξη του Ηλία και του Κώστα. Στη μέση μπήκε και ο Αλέξης Παππάς.

Ο κακός χαμός έγινε και πάλι στην κοινή παραλία του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο- μετά τις 8 ψήφους που πήρε και πάλι, με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση-να ζητάει τον λόγο από τους συμπαίκτες του.

Η Νικολέττα και στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος προσπάθησαν να του εξηγήσουν, αλλά ο «Ντάφυ» δεν το δεχόταν με αποτέλεσμα να επιφέρει την έκρηξη του Ηλία που είπε: «Εγώ σε τέτοιες συζητήσεις δεν ξαναμπαίνω». Στην κάμερα είπε: «Τι παράσταση δίνετε ρε που..η μου κάθε μέρα; Τι παράσταση δηλαδή δίνετε;».

Ο Τριαντάφυλλος με τη σειρά του είπε στην κάμερα: «Κατηγορήθηκα από τον Ηλία πριν από λίγο... Βρε ύπουλε άνθρωπε, βρε κακιασμένε άνθρωπε, που ζηλεύεις τόσο. Τα βλέπετε αυτά Έλληνες;».

Στη συνέχεια προσπάθησε να συζητήσει με τον Τριαντάφυλλο ο Κώστας Παπαδόπουλος, αλλά μπήκε στην κουβέντα από μακριά ο Αλέξης Παππάς εκνευρίζοντας τον βραβευμένο ζαχαροπλάστη, που του είπε πως «για μένα δεν υπάρχεις εδώ» και «κοίτα το σπίτι σου».

Ακολούθησε μια πιο βαριά έκφραση στη συνέχεια με τον Κώστα να του λέει: «Σε έχω χεσ...νο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ