Survivor: Ποιος είναι ο καλύτερος σε... στρατηγική; (poll)

Gazzetta team
Survivor: Ποιος είναι ο καλύτερος σε... στρατηγική; (poll)
Τριαντάφυλλος, Κόρο, Ασημακόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζέιμς, Άννα Μαρία Βέλλη και Μαριαλένα διεκδικούν το «βραβείο» του μεγαλύτερου διπρόσωπου στο φετινό Survivor.

Ίντριγκες, στρατηγική, τσακωμοί, λυκοφιλίες και αλλαγή απόψεων από τη μέρα στην άλλη... Από όλα έχει το φετινό Survivor, πουε έχει καθηλώσει το ελληνικό κοινό, το οποίο δεν παρακολουθεί μόνο τα αγωνίσματα, αλλά φυσικά και τις καθημερινές διαμάχες που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με... τέσσερις ομάδες, καθώς τόσο σε «κόκκινους» όσο και σε «μπλε» έχουν δημιουργηθεί υποομάδες (ή κλίκες αν προτιμάτε) με αποτέλεσμα κάθε ομάδα να είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ

Ο Τριαντάφυλλος αποτελούσε την ψυχή της κόκκινης ομάδας, με ξεκάθαρες αρχηγικές τάσεις, ωστόσο πλέον βρίσκεται στο περιθώριο, καθώς έχει κατηγορηθεί από τους συμπαίκτες του για σκόπιμα ψέματα, για στρατηγική και υποκρισία, όπως επίσης και για το ότι δεν προσφέρει τίποτα σε αγωνίσματα και καλύβα. Η τελευταία ατάκα μάλιστα από τους συμπαίκτες του ήταν πως «ακόμα και τα νύχια του δεν τα κόβει μόνος του». Ο Τριαντάφυλλος πολλές φορές έχει δημιουργήσει εντάσεις και λέει διαφορετικά πράγματα στη κάμερα και στους συμπαίκτες του, ενώ μέρα τη μέρα τα αλλάζει. Για την περιβόητη υπόθεση της «δωροδοκίας» (για να μην ψηφιστεί και κινδυνέψει να φύγει) αρχικά αρνήθηκε τα πάντα ενώ στη συνέχεια είπε πως ήθελε να κάνει ένα «δώρο» στους συμπαίκτες του.

Κόρο και Ασημακόπουλος ήταν οι «κολλητοί» του Τριαντάφυλλου στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και συνέθεταν μία ισχυρή κλίκα που ρύθμιζε τις ψηφοφορίες, με αποκορύφωμα τη γραμμή για να ψηφιστεί και να αποπεμφθεί η Ανθή Σαλαγκούδη. Μέσα σε μία μέρα έσπασαν με τον «Ντάφυ» με αποκορύφωμα τις κατηγορίες για δωροδοκία αλλά και για το ότι είναι τεμπέλης και δεν προσφέρει τίποτα. Ο Κόρο όμως έκανε θέμα και για τα λεφτά που παίρνει ο Τριαντάφυλλος στο παιχνίδι (6 χιλ. την εβδομάδα) τα οποία είναι πολλαπλάσια από αυτά με τα οποία συμφώνησαν οι πρώην «μαχητές» (500-600 την εβδομάδα). Φαίνεται ξεκάθαρα πως ίσως άλλαξαν γραμμή γιατί πληροφορήθηκαν το πόσο δυσανάλογα είναι τα χρήματα που λαμβάνουν σε σχέση με τους πρώην «διάσημους».

ΜΠΛΕ

Οι εντάσεις στους μπλε έχουν ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς, με την απομόνωση από την υπόλοιπη ομάδα των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη. Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε καθημερινές και συνεχείς επιθέσεις στην Ελευθερία Ελευθερίου, ωστόσο ξαφνικά... σταμάτησε ακόμα και να μιλάει. Τυχαίο πως έγινε με την είσοδο των νέων παικτών στο παιχνίδι που κάτι θα της... σφύριξαν για τα όσα λέγονται γι αυτήν έξω; Η ΑΜΒ σταμάτησε να τσακώνεται, να είναι εριστική, να προκαλεί εντάσεις, ακόμα και να... μιλάει. Πρόσφατα βέβαια, πίσω από τις κάμερες έπιασε τη Μαριαλένα και της πρότεινε να δημιουργηθεί μία νέα κλίκα πέντε ατόμων ώστε να έχουν την πλειοψηφία.

Την ίδια στρατηγική έχει ακολουθήσει και ο Τζέιμς Καφετζής. Αυτός βέβαια ήταν πρωτοπόρος, καθώς από εκεί που κορόιδευε και ειρωνευόταν τους κόκκινους μετά από ήττα τους και έλεγε στον Τριαντάφυλλο «πάρε τηλέφωνο να παραγγείλεις πίτσα», ξαφνικά σταμάτησε, ωστόσο να είναι εριστικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δούλεψε όσο μπορούσε για να κρατήσει τα ηνία. Την 2η μέρα μόλις του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι ο Τζέιμς δεν έχασε χρόνο να προτείνει στη Μαριαλένα (πρώην κορίτσι του Σάκη, ίσως και νυν) να τον ψηφίσουν μαζικά, ώστε να φύγει αμέσως από το παιχνίδι. Ένα από τα (πολλά) «μαγειρέματα» που λένε πως έχει κάνει, αλλά στη κάμερα και στα συμβούλια λέει πως δουλεύει για το καλό της ομάδας και όχι του εαυτού του.

BONUS: Στην κατηγορία των διπρόσωπων δεν γίνεται να μην μπει ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο βραβευμένος ζαχαροπλάστης έχει πιαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, άλλα να λέει στους συμπαίκτες του και εντελώς διαφορετικά μόνος του στην κάμερα ενώ έχει αποκαλύψει και την στρατηγική που τον συμφέρει. Σε προηγούμενη ασυλία του Κόρο, τον είχε πιάσει και του είχε πει να βγάλει στον «ντάκο» τον Τριαντάφυλλο και ο τότε φίλος του Ντάφυ (ο Κόρο ντε) του το είχε εκμυστηρευτεί και είχε προκληθεί μίνι κρίση. Από τότε ο Κώστας σίγησε για πάντα και απλά βλέπουμε την... ευγενική πλευρά του εαυτού του.

Η Μαριαλένα έχει κρατήσει περίεργη στάση και μέσα σε ένα βράδυ άλλαξε ρότα. Έφυγε από την κλίκα των Τζέιμς, Μπάρτζη και της καλής της φίλης Άννα Μαρία Βέλλη και πήγε και κόλλησε μαζί με τον Πάνο Καλλίδη (επίσης της κλίκας) με τους νέους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο πρώην της Σάκης και η πρώην (του πρώην της) Χριστίνα Κεφαλά. Το οξύμωρο είναι πως κάνει πλέον καλή παρέα με τους Αλέξη Παππά και Ελευθερία Ελευθερίου τους οποίους δεν ήθελε καν να βλέπει και μάλιστα τον 35χρονο ηθοποιό τον είχε βγάλει στον «ντάκο» για λόγους ηθικής.

* Αν δεν είχε φύγει ο Πάνος Καλλίδης σίγουρα θα είχε θέση στο poll μας.

Loading...