Η τρομακτική διαδικασία του Khabib Nurmagomedov για να χάσει κιλά: Σχεδόν λιπόθυμος ανέβηκε στον διάδρομο (vid)

Gazzetta team
Η τρομακτική διαδικασία του Khabib Nurmagomedov για να χάσει κιλά: Σχεδόν λιπόθυμος ανέβηκε στον διάδρομο (vid)
Σοκάρει η διαδικασία που ακολουθεί ο Khabib Nurmagomedov για να χάσει στον προβλεπόμενο αριθμό κιλών για τον αγώνα του UFC.

Το πόσο τρομακτικά επίπονη είναι η διαδικασία της απώλειας κιλών για τους αθλητές του UFC, αποτυπώνει ένα 11λεπτο video από το κανάλι του Khabib Nurmagomedov στο Youtube.

Αυτό λοιπόν είναι τραβηγμένο ανήμερα του ζυγίσματος για την αγώνα με τον Justin Gaethje, τον περασμένο Οκτώβριο, ο οποίος ήταν και ο πρώτος του 32χρονου μετά την απώλεια του πατέρα του, Abdulmanap που παράλληλα τον προπονούσε κιόλας.

Ατελείωτος ιδρώτας

Ο Khabib ξυπνάει στο δωμάτιό του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αναγνωρίζοντας οτι λόγω της διαδικασίας για να χάσει κιλά που είχε προηγηθεί, δεν είχε κοιμηθεί καλά, καθώς ξυπνούσε συνεχώς.

Στο βλέμμα του είναι εμφανές το πόσο καταπονημένος είναι και μαζί με το υπόλοιπο team του, ξεκινά για τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου όπου θα φορτσάρει για την τελευταία προσπάθεια.

Μία προσπάθεια, η οποία όπως θα καταλάβετε, έχει ως στόχο την απώλεια 3 κιλών, όπως αναφέρει ένας προπονητής του. Κάτι που όπως επισημαίνει είναι πολύ δύσκολο.

Σχεδόν λιπόθυμος

Εκεί λοιπόν ο 32χρονος που θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος MMAer, φοράει μία ειδική φόρμα εφίδρωσης, από πάνω τα ρούχα του και ξεκινά να κάνει ποδήλατο για να ιδρώσει.

Όταν μετά από ώρα, κατεβαίνει από αυτό, φουλ στον ιδρώτα, σχεδόν πέφτει με το πρόσωπο στο έδαφος για να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά, ενώ λίγο αργότερα που έπρεπε να ανέβει στον διάδρομο, οι προπονητές του, τον σήκωσαν σχεδόν λιπόθυμο.

Μάλιστα, όταν έκατσε ξανά να ξεκουραστεί, μετρώντας αντίστροφα για την ώρα που θα μπορέσει να πιει και πάλι νερό, ζητά την βοήθεια των προπονητών του, προκειμένου να γυρίσει.

Το πρόγραμμα, στην τελευταία του φάση, προβλέπει σάουνα.

Για την ιστορία, στον αγώνα που έγινε στο Άμπου Ντάμπι στις 24 Οκτωβρίου, ο Khabib Nurmagomedov για το UFC 254, κέρδισε τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρω, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 29-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ