Προπονητής αμερικανικού ποδοσφαίρου «πιάστηκε» σε βίντεο να χτυπάει 9χρονο παίκτη του! (vid)

Gazzetta team
Προπονητής αμερικανικού ποδοσφαίρου «πιάστηκε» σε βίντεο να χτυπάει 9χρονο παίκτη του! (vid)
Σοκάρει περιστατικό στην Αμερική με έναν προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να χτυπάει έναν 9χρονο παίκτη του!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, καθώς σε αγώνα για το πρωτάθλημα νέων (American Youth Football National Championships), ένας προπονητής «πιάστηκε» σε βίντεο να χτυπάει 9χρονο παίκτη του!

Πρόκειται, σύμφωνα με το ESPN, για τον Gerrell Williams της Savannah Gators και το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα (7/12) στο Κίσιμε της Φλόριντα.

Στο βίντεο ο Gerrell εμφανίζεται να ρίχνει με δύναμη γροθιά στο κράνος του πιτσιρικά, και στη συνέχεια, σε έξαλλη κατάσταση, να επιστρέφει και να του ρίχνει άλλη μία, με αποτέλεσμα ο μικρός να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο έδαφος.

Η μητέρα του 9χρονου, αναφέρει πάντα το ESPN, δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση, παρ' όλα αυτά ο σερίφης της κομητείας Osceola County, όπου ανήκει το Κίσιμε, ξεκαθάρισε πως, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι γονείς, μετά την εξέταση του βίντεο αποφασίστηκε να απαγγελθούν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού. «Οι πράξεις αυτού του ατόμου είναι απεχθείς και δεν υπάρχει καμία ανοχή όταν πρόκειται για κακοποίηση παιδιού», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του σερίφη.

Το φοβερό είναι πως ο Williams εργάζεται ο ίδιος ως σύμβουλος στο κέντρο κράτησης του σερίφη στο Τσάταμ της Μασαχουσέτης! Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ωστόσο, απολύθηκε, ενώ η λίγκα τον απέβαλε! Φυσικά δεν θα ξαναδουλέψει ξανά σε καμία ομάδα του πρωταθλήματος...

Σύμφωνα με τη Savannah Morning News, ο Williams είπε δημόσια συγγνώμη με ένα live βίντεο στο Facebook, λέγοντας: «Θα ζητήσω συγγνώμη για τις ενέργειές μου, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν πρόκειται να ψάξω δικαιολογίες για όσα έκανα».